FILMEZZUNK.HU

Amerika Kapitány: Polgárháború – Előzetes

3278

Amerika Kapitány: Polgárháború

Steve Rogers vezeti a Bosszúállók új csapatát. Amikor azonban egy nemzetközi ügy járulékos veszteséggel jár, politikai nyomásra létrejön egy olyan rendszer, melynek keretében a kormány dönti el, mikor van szükség a szuperhősök szolgálatára. A lépés megosztja a csapat tagjait, akik eközben egy új ellenségtől próbálják megvédeni a világot. Amerika kapitány Vasember ellen fog fordulni?

Szereplők: Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Chris Evans, Robert Downey Jr., Frank Grillo, Paul Bettany, Sebastian Stan, Emily VanCamp, Paul Rudd, Jeremy Renner, Martin Freeman, Daniel Brühl, Anthony Mackie, Chadwick Boseman, William Hurt

Magyar mozibemutató: 2016. május 12.
Amerikai bemutató: 2016. május 6.

Érdekességek a filmről

A sztori szerint a korábban egymás mellett vállvetve harcoló hősök összeakasztják a bajszukat és két nagy csapatra szakadnak. Az egyikben Vasember és kompániája áll, a másikon pedig Amerika kapitány és szuperhős szimpatizánsai. A hírek szerint mondjuk nem csak egymással gyűlik majd meg a bajuk, hanem egy újabb komoly világvége szituációval is szembe kell nézniük.

A tesztvetítéseken kiválóan szerepelt Anthony és Joe Russo legújabb rendezése, az Amerika Kapitány: Polgárháború. A tesztvetítés a Marvel várakozásait is felülmúlta, pontszámok tekintetében pedig az eddig csúcstartónak számító A tél katonája is le lett pipálva. Ha pedig ez nem volna elég, a Marvelnél nem csak elégedetten elmosolyodtak és felhuppantak a babérokra, hanem a visszajelzések alapján újfent munkába álltak, hogy még néhány jelenetet készítsenek pluszba, esetleg újraforgassanak ezt-azt, hogy a végeredmény még ütősebb legyen.

(Forrás: Történet, Érdekességek, Címlapkép)

 


Article Tags: