FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók - kung fu panda 3

Heti mozibemutatók: 2016. március 17.

3001

Heti mozibemutatók: 2016. március 17.

Egy héttel az idei év egyik legjobban várt mozija, a Batman Superman ellen előtt elég silány lesz a felhozatal a hazai mozikban. Két hónappal az amerikai bemutató után érkezik hozzánk is Kung Fu Panda harmadik kalandja. 15 évvel az első rész után, jön a második Zoolander, ami a tengerentúlon már leszerepelt, mind anyagilag, mind kritikailag is. Lesz még énekesről szóló dokumentum film, spanyol romantikus vígjáték, brazil dráma és még egy Trencsényi Klára rendezte magyar alkotást is megleshetünk. Lássuk mikről is szólnak a heti mozibemutatók.

  • Kung Fu Panda 3.
    A pandák békés, pocakos lények, és Po (Jack Black) valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával (Bryan Cranston), úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A gonosz Kai (J. K. Simmons) egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak. Po segítségére van Shifu mester (Dustin Hoffman), a tigris (Angelina Jolie) és a majom (Jackie Chan) is.
  • Janis – A Janis Joplin – sztori
    Janis Joplin szerény, kicsit fiús arcú, ugyanakkor huncut, mindig vidám szemű kislány volt. Korán rájött, hogyan terelje magára a figyelmet, pl. extravagáns öltözködésével. Sajnos az alkohol és a drogok rabjává is vált. Az 1960-as évek második felében csodálatos hangja egészen a blues csúcsaiig repítette. 27 évesen érte utol a halál.

  • Mindenáron esküvő

    Eva és Alex egy pár. Úgy döntenek, hogy azon a helyen fognak összeházasodni, abban a vidéki kis angol faluban, ahol megismerték egymást. A járművezetők sztrájkja miatt viszont a vőlegény és vendégei, illetve a menyasszony és kísérete egyszerűen nem tud eljutni az esküvő színhelyére…

  • Zoolander 2.
    15 évvel később… A korábbi barátok, Derek (Ben Stiller) és Hansel (Owen Wilson) a világtól elvonultan, egymás társaságát nem keresve élnek. Amikor egy meghívót kapnak egy különös, Rómában tartandó rendezvényre, egyikük sem tud ellenállni kíváncsiságának. Szembesülve vele, hogy a divatvilág nagyon sokat változott az elmúlt 15 évben, és új sztárjai vannak. Dereknek és Hanselnek meg kell próbálnia utolérni a világot, megismerkedni a blogolással, vlogolással, stb. Emellett pedig meg kellene akadályozniuk egy összeesküvést, amely magát a divatot szeretné elpusztítani.
    16 éven aluliaknak nem ajánlott!
  • A Zarándok – Paulo Coelho legjobb története
    Paulo Coelho alkotásait fordították le a legtöbb nyelvre az összes ma élő szerző közül. Könyveit 165 milliós példányszámban adták el. Élete azonban viharosan telt, sokáig kereste önmagát, flörtölt a halállal, kilábalt az őrületből, szerelembe esett, és rock’n’roll történelmet csinált Brazíliában, mindezt azelőtt, hogy sikeres író lett volna.
    Brazil és spanyol dráma.

  • Reményvasút
    Az Úttörővasutat 1948-ban építette a kommunista kormány Magyarországon. A vonatok ma is közlekednek, ötszáz fiatal üzemelteti őket. Fizetés helyett egyedülálló közösségi élménnyel gazdagodnak.
    Magyar dokumentum.

(Heti mozibemutatók: címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók: történetek forrása)

//milos//


Article Tags: