FILMEZZUNK.HU
Delfines kaland - filmajánló

Filmajánló a hétvégére – 2016. március 19-20.

3301

Filmajánló a hétvégére – 2016.03.19-20.

Ismerős az a szituáció, amikor otthon ülsz a TV előtt, nyomogatod a TV kapcsolót, mert szeretnél megnézni egy jó filmet, de nem találsz semmit? Filmajánló rovatunkban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, és olyan alkotásokat ajánlani, amiket meg tudsz nézni a családoddal, a barátaiddal, vagy szimplán ha csak egyedül töltöd a hétvégédet.

Kavarás (2014) – 03.19, Szombat 12:35, HBO

Egy középkorú férfi (Adam Sandler) és egy nő (Drew Barrymore) egy vakrandin találkoznak, de az kifejezetten rosszul sikerül. Ezt követően mégis együtt kell tölteniük néhány napot, előző házasságból származó gyerekeikkel ugyanazon az üdülőhelyen.

Korhatár: 12
Stílus: vígjáték
Filmajánló: Adam Sandler és Drew Barrymore párosa Az 50 első randi című vígjátékban már működött. Ebben a produkcióban is hozzák a szokásos jó formájukat, így ha szereted őket mindenképpen ajánlott! Nem mellesleg, ha szeretnél eljutni Afrikába, akkor is javasolt a megnézése!

Nagytudásúak (2013) – 03.19, Szombat 18:30, HBO Comedy

A Jules Ferry gimnázium a maga 12%-os eredményességi mutatójával messze a legrosszabb középiskola egész Franciaországban. Mivel rosszabb már úgy sem lehet, a minisztériumban úgy döntenek, kutyaharapás szőrével alapon a legalkalmatlanabb tanári kart küldik a suliba, hogy kozmetikázzanak valamit ezeken a katasztrofális eredményeken. Ám kétséges, hogy ennyi bizarr figurával mire megy a diákság: a történelem tanár Napóleonnak képzeli magát, a filozófusnak egy szavát sem érteni, a kémiaprofesszor kísérletei életveszélyesek, míg a fiatal és csábos francia tanárnő láttán a fiúk gyorsabban olvadnak, mint egy csokinyúl. És akkor ott van még Tiroci tanár úr, akiről valójában senki sem tudja, mit is tanít…

Korhatár: 12
Stílus: vígjáték
Filmajánló: A franciák híresek a jó vígjátékaikról. Ez is a jobbik fajtából való. Tanároknak, idősebb pároknak tökéletes esti kikapcsolódás.

Delfines kaland – 03.19, Szombat 18:35, Film+

A film egy furcsa barátságról szól egy fiatal fiú, és Winter, a delfin között. Winter elvesztette a farkát, mikor egy rákcsapdába úszott. Harry Connick mentette meg az emlőst, és vitte el a kórházba, melyet ő vezet. A delfin minden emberre jó hatással van, és arra ösztönzi őket, segítsenek pótolni hiányzó végtagját. Hamar sikerül kitalálniuk, hogyan tudnák ismét teljessé tenni az állat életét.

Korhatár: 6
Stílus: családi, dráma
Filmajánló: Tökéletes szombat esti kikapcsolódás, ha együtt a család!

Croodék – 03.20, Vasárnap 19:00, TV2

A Crood ősember família egész életét egy barlangban töltötte, csak nappal merészkedtek elő, és akkor is csak annyi időre, hogy élelmet találjanak. Grug a családfő szerint egyáltalán nem biztonságos odakinn, és mindenki meghal, aki bármi olyat csinálna, ami szokatlan és az általa alkotott szabályoknak nem megfelelő. Eep, a serdülő lány viszont nincs megbékélve ezzel az állapottal, őt lenyűgözi a külvilág, és a legkevésbé sem szeretné egy barlang mélyén leélni az életét. Egy éjszaka különös fény szűrődik be a réseken át, és a lány nem tud ellenállni annak, fel ne derítse, mi van odakint.

Korhatár: 6
Stílus: animációs, kaland, vígjáték
Filmajánló: Vidd el a feleségedet egy romantikus vasárnap esti vacsorára és addig indítsd el a kölyköknek ezt a mesét. Ha megteszed nem fognak öt percenként hívogatni.

A boldogító talán – 03.20, Vasárnap 21:00, Film Café

Tom és Claire lassan 10 éve jó barátok és egyikük sem hajlandó tudomást venni a köztük kialakult vonzódásról. Csak amikor Claire-t eljegyzik és Tomot kérik fel tanúnak, döbben rá a férfi, hogy éppenséggel az arával szeretné leélni az életét. Épp ezért őrült ámokfutásba kezd, hogy megakadályozza az esküvőt…

Korhatár: 12
Stílus: romantikus, vígjáték
Filmajánló: Ha megjöttetek pároddal a vasárnap esti romantikus vacsoráról, már indulhat is a nap lezáró része!

A Bourne-ultimátum – 03.20, Vasárnap 21:00, Viasat3

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig, és kideríteni, ki is ő valójában. Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették…

Korhatár: 16
Stílus: akció, krimi, dráma
Filmajánló: A tökéletes akciófilm! Lövöldözés, közelharc, epikus autós üldözés és minden, aminek egy akciófilmben benne kell lennie. A Filmezzünk.hu nem rég közzé tett listáján, a legjobb akció filmnek választotta

(Címlapkép forrása; Történetek forrása)

//milos//


Article Tags: