FILMEZZUNK.HU
Bazi nagy görög lagzi 2 - heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016. március 31.

1722

Heti mozibemutatók: 2016.03.31 – Készülj egy hatalmas lagzira!

A héten nem nagy a felhozatal, ám jön két mozifilm is, amiket már régóta várunk. 14 évvel az első rész után, ugyanazokkal a színészekkel érkezik a Bazi nagy görög lagzi második része, illetve megnézhetjük Eddie, a sas igaz történetét is nem kis nevekkel a főszerepekben. Ezeken kívül jön még egy francia dráma, ami nekünk kifejezetten tetszik és egy dél-afrikai akció Morgan Freeman-nal. Összefoglaljuk picit bővebben, hogy mik is a heti mozibemutatók.

  • Bazi nagy görög lagzi 2.
    Tizenhárom év együttélés után Ian (John Corbett) és Toula (Nia Vardalos) házassága már nem a régi, így szeretnének minél több időt együtt tölteni. Lányuk, Paris (Elena Kampouris) pedig minél távolabb szeretne kerülni vehemensen életimádó családjától. Eközben kiderül, hogy a Portokalos családfő, Gus és felesége, Maria (Lainie Kazan) házassága papíron érvénytelen. Gyorsan le kell mosni ezt a gyalázatot, ezért azon nyomban esküvőt szerveznek…
    /Amerikai vígjáték, 12+/
  • Eddie, a sas
    Eddie Edwards (Taron Egerton) gyerekkori álma, hogy egyszer elinduljon az olimpián. A brit férfi azonban nem egy nagy sporttehetség. Amikor meglátja a négysáncversenyt a tévében, elhatározza, hogy ebben a számban, síugróként igenis el fog indulni a versenyen. Ahhoz, hogy teljesíthesse ezt a vágyát, egy karizmatikus edző (Hugh Jackman) veszi őt kezelésbe. Cél az 1988-as Calgary-ban tartott téli olimpia!
    /Brit, amerikai, német dráma, igaz történet alapján, 12+/

  • Emlékek őrzői
    Anne Gueguen (Ariane Ascaride) a franciaországi Créteil városában tanít középiskolásoknak történelmet. Amikor benevezi a 10. osztályosokat, leggyengébb tanulóit egy nemzeti történelmi versenyre, az esemény örökre megváltoztatja őket.
    /Francia dráma, 12+/
  • Momentum
    Alex (Olga Kurylenko) titokzatos tolvaj, akit korábbi élettársa rávesz egy utolsó rablásra. Hamar rá kell azonban jönnie, hogy itt nem csupán a gyémántokról van szó. Egy brutális gyilkosság történik, melynek során macska-egér játék kezdődik Alex és egy jól kiképzett bérgyilkos között.
    /Dél-afrikai, amerikai akció-thriller, 16+/ További szereplők: Morgan Freeman, James Purefoy, Jenna Saras

(Heti mozibemutatók: címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók: történetek forrása)


Article Tags: