FILMEZZUNK.HU
A Vadász és a Jégkirálynő (The Huntsman Winter's War) - Heti mozibemutatók: 2016. április 21.

Heti mozibemutatók: 2016. április 21.

2492

Heti mozibemutatók: 2016.04.21.

Az előző héthez képest jóval nagyobb és minőségibb az eheti felhozatal. Legtöbben valószínűleg A dzsungel könyve legújabb és egyben az eddigi leglátványosabb feldolgozását fogják választani kikapcsolódás gyanánt. Ám ezen kívül jön egy sztárokkal teletűzdelt bűnügyi akciófilm és egy nagyszabású kalandfilm is, szintén nem kis nevekkel a főszerepben. Ha ez még mindig nem lenne elég, megnézhetsz egy Daniel Brühl (Hajsza a győzelemért) szereplésével készült német drámát vagy egy izlandi drámai alkotást. Íme a heti mozibemutatók bővebben!

Beépített tudat (Criminal)

A CIA egyik legjobb ügynöke egy küldetés során olyan információk birtokába kerül, mellyel képes lehet megfékezni egy nukleáris háborút, ám mielőtt ezt átadhatná feletteseinek, elkapják. Mikor kollégái rátalálnák, már csak egy módon deríthetik ki, társuk mit tudott: tudatát át kell ültetniük egy másik emberbe. Az egyetlen személy, aki segíthet nekik egy féktelen bűnöző.

/Amerikai, brit akció; 16+/

A dzsungel könyve (The Jungle Book)

Maugli (Neel Sethi) egy baleset következtében elvesztette a családját. Árván, egyedül az indiai dzsungelben keres menedéket. Hamarosan egy farkasmama a segítségére siet és kölykének fogadja. A dzsungelben aztán a fiú újabb barátokat szerez, Bagira (Ben Kingsley), a fekete párduc és Balu (Bill Murray), a medve képében. Viszont ellensége is akad, Sir Kán (Idris Elba), a tigris a fogát feni a finom falatra, de ott van Ká (Scarlett Johansson) is, a fondorlatos kígyó.

/Amerikai kaland; 6+/

A Vadász és a Jégkirálynő (The Huntsman Winter’s War)

Jóval azelőtt, hogy a gonosz királynőt, Ravennát (Charlize Theron) legyőzte volna Hófehérke pengéje, Freya (Emily Blunt), Ravenna nővére elhagyta a királyságot. Az ifjú jégkirálynő évtizedeket töltött magányosan. Amikor hírét veszi Ravenna halálának, visszatér, hogy a mágikus tükröt magával vigye és biztonságba helyezze. Ekkor azonban rá kell jönnie, hogy Ravenna feltámadhatott, s így most már a gonosz nővérek kétszeresen veszélyeztetik sötét erejükkel a világot. Csak Freya két renegát katonája, Eric (Chris Hemsworth), a vadász és Sara (Jessica Chastain), a harcos lehet képes őket megállítani.

/Amerikai akció és kaland; 12+/

Én és Kaminski (Ich und Kaminski)

Sebastian Zollner (Daniel Brühl) művészettörténetet tanult, s eddig kisebb munkákból tartotta fenn magát, de most igazán nagy dobásra készül. Felkeresi a visszavonultan élő Manuel Kaminskit (Jesper Christensen), az idős festőt, hogy megírja életrajzát. Úgy gondolja, hogy a hamarosan jobb létre szenderülő férfiról szóló mű igazi bestseller lehet, ezért megpróbál tőle minél több eladható részletet megtudni az életéről.

/Német és belga dráma; 12+/

Madárkák (Prestir)

Ari (Atli Oskar Fjalarsson) 16 éves izlandi fiú. Édesanyjával él Reykjavíkban, de most egy új munkahely miatt szülője kénytelen elhagyni az országot, a fiút pedig hazaküldeni abba a kisvárosba, ahol korábban éltek. Ari itt felfedezi egy régi barátját, trükkös romantikus kapcsolatba bonyolódik egy fiatal nővel és mindeközben apja a pénzügyi válság áldozatává válik.

/Izlandi, horvát és dán dráma; 16+/

(Heti mozibemutatók: címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók: történetek forrása)

//milos//


Article Tags: