FILMEZZUNK.HU
Amerika Kapitány: Polgárháború - Heti mozibemutatók: 2016. május 5.

Heti mozibemutatók: 2016. május 5.

2608

2016.05.05. – Heti mozibemutatók

Hölgyeim és Uraim, kicsik inkább nem és nagyok! Ezúttal csak két új filmet fognak bemutatni a mozik, ám az egyik valószínűsíthetően kasszákat fog robbantani és az év legtöbb bevételét hozó filmek között fogják számon tartani a különböző listákon. Sőt! A legújabb Amerika Kapitány rész, kiegészülve majdnem az összes szuperhőssel, valószínűleg nem csak szerepelni fog a listákon, hanem nagy esélye van, hogy több csúcsot is átadjon a múltnak. Kíváncsian várjuk. Kommentben írjátok meg, hogy szerintetek milyen bevétellel fog indítani. No, de lássuk picit bővebben a heti mozibemutatók nem túl kínálatos felhozatalát.

Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War)

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers (Chris Evans) az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star (Robert Downey jr.), aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

/Amerikai akció és sci-fi; 12+/

Az alsó szomszéd (Un etaj mai jos)

Patrascu (Ionut Bora) szerencsétlenségére szemtanúja lesz a házban történt veszekedésnek és gyilkosságnak. Mivel senki más nem látta az esetet, a férfin múlik, hogy a gyilkos megússza-e az egészet. Patrascu-t mardossa a lelkiismeret, a szomszédban pedig továbbra is ott lakik a bizarr gyilkosság elkövetője.

/Román, francia, német, svéd dráma; 16+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetek forrása)

/milos/


Article Tags: