FILMEZZUNK.HU
De Niro, Jack O'Connell és Vinnie Jones a Vardy film szereplőgárdájában?

Robert De Niro lesz a Vardy film egyik főszereplője?

2696

De Niro, Jack O’Connell és Vinnie Jones a Vardy film szereplőgárdájában?

Két hónappal ezelőtt írtunk egy cikket arról, hogy Hollywood is felfigyelt a Leicester City és csatáruk Jamie Vardy mesebeli menetelésére az Angol bajnokságban és Vardy film címmel meg is akarják rövidesen filmesíteni a történetet. Ami hónapokkal ezelőtt álom volt az ma már a káprázatos valóság, mert a tavaly épphogy bent maradó kieső jelölt csapat, megnyerte a bajnokságot. Hollywoodot ez még jobban meggyőzte arról, hogy mozivászonra vigyék a 29 éves csatár Vardy életének a történetét.

Jamie Vardy 2010-ben még az Angol hetedosztályban futballozott és mellette dokkmunkás volt. Most pedig a Premier liga bajnoki címét ünnepelheti a csapatával és gólkirályi címet is megszerezheti heteken belül. Bár ehhez még lesz egy-két szava a Tottenham gólvágójának Harry Kane-nek. Jamie csillaga tovább ragyog az égen, ugyanis nemrégiben a nemzeti válogatottban is egészen hihetetlen gólt szerzet a Németek ellen, emellett az Európa bajnokságon is ott lesz.

Robert De Niro a Vardy film csodaedzője

Arról már beszámoltunk, hogy Adrian Butchart írja a Vardy film forgatókönyvét, akinek a Góóól! című trilógiát is köszönhetjük. Az elmúlt hetekben pedig egyre jobban kirajzolódik, hogy kik kaphatják a nagy szabású filmben a szerepeket. A legnagyobb meglepetés, hogy a Leicester City-t irányító Claudio Ranieri edzőt olyan sztár színész alakíthatja, mint Robert De Niro. Olyannyira igaznak tűnik a hír, hogy a régen sokat kritizált és a mostanában istenített edző is megszólalt az ügyben: “Hallottam a filmről, és hallottam olyan pletykát is, miszerint De Niro játszhatná a szerepemet. Miért is ne? Én őt választanám. Nagyszerű színész, megtisztelve érezném magam. Persze ehhez az egészhez még meg kell nyernünk a bajnokságot, ha nem mi emeljük magasba a Premier League serlegét a végén, nem lesz itt semmiféle filmkészítés” – zárta nyilatkozatát nevetve Ranieri.

Zac Efron vagy Jack O’Connell, mint a gólkirály jelölt?

De Niro véleményünk szerint mindenképpen a minőséget biztosítaná a produkcióban és az ő személye is sokakat vonzana a mozikba. A másik nagy kérdés pedig az, hogy ki alakíthatja a Vardy film címszereplőjét? Voltak olyan pletykák, hogy a futballista saját magát játszaná a filmben, de ez ugyancsak rizikós döntés lenne hasonlóan, mint a One Directon sztárját, Louis Tomlinson-t választani. Bár marketingileg mind a kettő okos húzás lehet, de egy tehetséges fiatal színész jóval nagyobb biztosítékot adna a sikerre. A két legnagyobb esélyes pedig Zac Efron és Jack O’Connell. Mind a ketten nagyon tehetségesek és már bizonyítottak a filmes iparban, de O’Connell-t, mi egy kicsivel jobb választásnak tartjuk.

A mellékszereplőkre is vannak bőven jelöltek, de természetesen ezek még nem kész tények. Lássuk még kik esélyesek, hogy szerepelhessenek a sport filmben. Az egyre biztosabbnak tűnik, hogy Vinnie Jones alakíthatja Nigel Pearsont, a Leicester City volt edzőjét. Ez azért is tűnik eléggé valószínűnek, mert Jamie Vardy külön kérvényezte egy interjúban, hogy Vinnie Jones szerepelhessen az alkotásban. Egyébként meg kell hagyni tényleg nagy hasonlóság van a két ember között, legalábbis külsőleg mindenképpen. Roy Hodgson az Angol szövetségi kapitányt Jim Broadbent alakíthatja, ami szintén teli találatnak tűnik elsőre. Egyes angol lapoknak pedig tovább szárnyalt a fantáziájuk, szerintük az öreg Jamie Vardyt Wilfrid Brambellnek kellene alakítania, aki egyébként már nem is él, Ruud van Nistelrooyt pedig Sacha Baron Cohenre bíznák. Az utóbbi két megoldásra semmi esély sincsen, de egy De Niro, Jack O’Connell, Vinnie Jones hármas nagyon meggyőzőnek tűnne.

Egy nagyon látványos és megható Vardy film van előkészülőben, amelyet reméljük egy nagyszerű stáb és színészi gárda jeleníthet meg számunkra. Az élet pedig egyszerűen mesés forgató könyvet írt Adrian Butchartnak.

Vardy film

A 2015/16-os szezon, Angol Premier liga bajnokságának győzteses, csodával határos módon a Leicester City csapata lett.

(Vardy film címlapkép forrása)

//Taki//


Article Tags: