FILMEZZUNK.HU

Pelé (2016) – Szinkronos előzetes

3307

Pelé (Pelé: Birth of a Legend, 2016) – Magyar nyelvű előzetes

Hamarosan hazánkba is elérkezik minden idők legjobb focistájának tartott Pelé önálló filmje. A rendezőpárosnak, Jeff Zimbalist-nak és Michael Zimbalist-nak ez lesz az első igazán komoly alkotása. A fiatal Pelét Leonardo Lima Carvalho, míg az idősebb korában lévő brazil legendát Kevin de Paula fogja alakítani, akik szintén ezzel a produkcióval fognak debütálni a nagyközönség előtt. A mozifilm legnagyobb neve kétségkívül Vincent D’Onofrio lesz, akit többek között már láthattunk az elmúlt évek két sikerfilmjében, A bíróban és a Jurracic Worldben is.

Pelé film tartalma

A filmből megtudhatjuk, hogyan lett egy nincstelen, de ördögien tehetséges brazil fiúból minden idők legnagyobb focistája, aki 17 évesen egy győztes góllal világbajnokká tette hazáját. Egy nehéz és küzdelmes gyerekkor után Pelé egyedi játékstílusát és legyőzhetetlen szellemét ötvözve vált valódi nagysággá, aki még saját országát is megváltoztatta.

Érdekességek

  • A produkció alkotói 2014. február 9-én sajnálattal jelentették be, hogy a film nem készül el a 2014-es FIFA Világbajnokságra, ugyanis az utómunkálatok alatt több jelenetet is újra kellett forgatni.
  • A Pelé film forgatási munkálatai 2013. szeptember 30-án kezdődtek meg Rio de Janeiróban.

  • Az alkotás zenéjét az Oscar-díjas A. R. Rahman szerezte.

Magyar mozibemutató: 2016. május 26.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása; Történet forrása)

//milos//


Article Tags: