FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók: 2016. június 2.

Heti mozibemutatók: 2016. június 2.

1680

Heti mozibemutatók – Melegíthetünk a nyári szezonra!

Lassan vége a tanévnek és elkezdődhet a jó hosszú nyári szünet. Ez filmekben azt jelenti, hogy kezdetét veszi a nagyszabású produkciók, azaz a “blockbusterek” bemutatása. Bár a szünet még nem kezdődik el a héten, ám három amerikai alkotás közül is válogathat a héten a nagyérdemű. Ezen kívül kapunk még egy brit romantikus vígjátékot, sőt még az Izraeliek is hallatnak magukról egy érdekesnek tűnő drámával. No, de lássuk egy picit bővebben, mik is lesznek a mozibemutatók e hét csütörtökétől!

Csontok és skalpok (Bone Tomahawk)

Bright Hope városkából elrabolnak három embert. A nyomok szerint a barlanglakó indiánok voltak az elkövetők. Keresésükre indul Hunt seriff (Kurt Russell), helyettese Chicory (Richard Jenkins), Mr. Brooder (Matthew Fox) és Mr. O’Dwyer (Patrick Wilson). Útjuk az Éhező ember völgyébe vezet, ahol embertelen borzalmakkal szembesülnek.

/Amerikai western, horror; 18+/

Pénzes cápa (Money Monster)

A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O’Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel. Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik.

/Amerikai thriller; 16+/

Alice Tükörországban (Alice Through the Looking Glass)

Alice visszatér Csodaországba, ahol ráadásul még időutazóvá is kell válnia, hogy megmenthesse a bolond Kalapost. Alice Kingsleigh az elmúlt években édesapja nyomdokaiba akart lépni, ezért a tengeren hajózott. Miután visszatér Londonba, egy mágikus nagyító birtokába jut, amelynek segítségével visszatér Csodaországban megismert barátaihoz, a Fehér nyúlhoz, a Bölcselőhöz, a Cheshire macskához és persze a bolond Kalaposhoz, aki azonban, mintha nem lenne önmaga. Ezért Mirana elküldi Alice-t, hogy kérje kölcsön a titokzatos Kronoszférát, ezt a fémből készült gömböt, amely magát az időt működteti. Ahogy visszatér a múltba, a lány számos barátjával és ellenségével találkozik, miközben veszedelmes küldetésének próbál a végére járni és megmenteni a Kalapost.

/Amerikai fantasy, kaland; 12+/

Máris hiányzol (Miss You Already)

Milly (Toni Collette) és Jess (Drew Barrymore)már gyerekkoruk óta a legjobb barátok, akik mindent és mindig megosztanak egymással. Most már felnőttek lettek: Milly-nek sikeres munkája van és egy gyönyörű villában él férjével és két gyermekével. Jess várostervező, aki barátjával bohém módon a londoni csatornán hánykolódó lakóhajón él. A nagy életszínvonalbeli különbség ellenére barátságuk mélyebb és szilárdabb, mint valaha. Jess rájön, nem biztos, hogy lehet gyermeke, Milly-nél pedig mellrákot diagnosztizálnak. Vajon hogyan lehet ezt közölni a legjobb barátunkkal?

/Brit romantikus vígjáték; 12+/

Haifai kikötő (Hayored Lema’ala)

A történet Haifában játszódik egy napsütéses napon. Moshe megfáradt ember, aki felfelé sétál a hegyre, hogy kezdetét vegye számára egy újabb munkanap. Talán épp ezen a napon fog végleg összeomlani? Uri lefelé sétál a hegyről, hogy hajóra szállhasson és maga mögött hagyjon mindent, amit szeretett és gyűlölt eddigi életében. A börtönt kockáztatva menekül a tartalékos katonai szolgálatra behívás elől. Kérdés, hogy ők ketten simán elsétálnak egymás mellett, vagy útjaik keresztezik egymást.

/Izraeli dráma; 12+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetek forrása)

//milos//


Article Tags: