FILMEZZUNK.HU

Florence: A tökéletlen hang – Szinkronos előzetes

3400

Florence: A tökéletlen hang (Florence Foster Jenkins, 2016) – Előzetes

Meryl Streep ráhajt egy újabb Oscar díjra? Legújabb filmjében, amely nem mellesleg igaz történeten alapul, Meryl egy olyan operaénekest fog alakítani, aki vágyott a sikerre, ám rettenetes ritmusérzéke és borzasztó énekhangja volt. A Florence Foster Jenkins előzetese alapján egy remek kikapcsolódásnak fog ígérkezni.

Florence: A tökéletlen hang története

A new york-i örökösnő, Florence Foster Jenkins nagy álma, hogy operaénekes legyen, csakhogy ehhez semmilyen adottsága nincs, sőt… a hangja egyszerűen borzasztó. Menedzsere és egyben férje, St. Clair Bayfield mindent megtesz, hogy megkímélje a kegyetlen csalódástól kedvesét.

Főbb szereplők az alkotásban: Meryl Streep, Hugh Grant, Rebecca Ferguson, Simon Helberg, Neve Gachev

A hosszabb előzetest itt tudod megnézni eredeti nyelven:

Meryl Streep-nek nem ez az első olyan szerepe, ahol énekest kell alakítania. 2008-ban például a Mamma Mia! című musicalben ért el eget rengető sikereket. Streep-et alakításáért Golden Globe-ra jelölték, míg az énekes produkció hatalmas siker lett az egész világon. A mindössze 52 milliós büdzsé ellenére 609 millió amerikai dollárt kerestek az alkotók, a több sztár főszereplésével készült filmért. Meryl 2015-ben is jelentkezett egy mozival, ahol egy rockénekest alakított. A Dübörög a szív című zenés vígjáték már jóval kevesebb embert érdekelt, hiszen összesen 40 millió volt a film összbevétele, bár tegyük hozzá, hogy csak 18 millió dollárból készült.

Amerikai mozibemutató: 2016. május 6.
Magyar mozibemutató: 2016. szeptember 8.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: