FILMEZZUNK.HU

Blood Father (2016) – Új előzetes érkezett!

3817

Blood Father (2016) – Előzetes

A hamarosan mozikban is látható Blood Father egy francia-amerikai akció-thriller Jean-Francoise Richet rendezésében és Peter Craig forgatókönyve alapján, aki Az éhezők viadala első részét is írta. Főszerepben Mel Gibson és a lányát alakító Erin Moriarty lesz látható, de ott van még a stábban sok jó színésszel együtt William H. Macy, Diego Luna, Elizabeth Röhm, Thomas Mann és Raoul Max Trujillo is. A film vélhetően óriásit dobbant majd a májusban rendezendő Cannes-i filmfesztiválon, ugyanis akkor lesz a Blood Father című akciófilm világ premierje. Az angoloknál augusztus 25-én mutatják be, magyarországi bemutatás időpontjáról még nincs hír.

Blood Father története

Mel Gibson egy alkoholos leheletű, motoros fenegyerek, ex-bűnözőt alakít, aki minden áron védelmezi a 16 éves lányát. A rég nem látott lány a drog dílerek elől menekül, nem véletlenül, ugyanis apja múltbeli pályájára tévedt. A lopás és a hazugságok szinte genetikailag öröklődtek az utódba is. Apa és lánya persze nem jönnek ki valami jól, vélhetően a jó öreg előéletét nézve és a lány makacs, akaratos jelleme miatt. Az alma nem esett messze a fájától…

Sokan Mel Gibson lehetséges visszatéréseként tartják számon a produkciót. Mel a 2010-es évektől gyengébbnél-gyengébb filmeket vállalt el, néhány tűrhető (BörtönregényA feláldozhatók 3.) kivétellel. A kétszeres Oscar-díjas és egyszeres Golden Globe nyertes színésznek nagy szüksége lenne egy újabb nagyot durranó filmre, hiszen aki él és mozog, már mindenki leírta az idén 60 éves színművészt.

(Címlapkép forrása)

//bluegirl//


Article Tags: