Jason Bourne (2016) – Ütős a szinkronos előzetes!

4186

Jason Bourne (2016) – Magyar nyelvű előzetes

Az Universal Pictures az idei évben újabb Jason Bourne történettel jelentkezik, amelyet ráadásul nem az előző rész, A Bourne-hagyaték, hanem a korábbi filmek alkotói hoztak tető alá. Ennek mentén a forgatókönyvet Matt Damon és Paul Greengrass vésték a füzetbe. Előbbi pedig a főszerepet vállalta, míg utóbbinak ez alkalommal is a rendezés jutott osztályrészül. Nemrég közzétett akciófilmes listánkon, A Bourne-ultimátum végzett a dobogó legfelső fokán.

A film Jason Bourne címen kerülhet a mozikba és egyelőre az előzetes alapján, nem sokat tudni róla. Matt Damon mondjuk korábban azt nyilatkozta, hogy a Snowden-botrány utáni világban játszódna a történet és hasonlóan a kémkedés témakörét ölelné fel. Sokak szerint egyébként a The Bourne Betrayal című könyv képezte a forgatókönyv alapját, ami itthon még 2008-ban jelent meg Bourne-átverés címen.

Főbb szereplők: Alicia Vikander, Julia Stiles, Matt Damon, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel, Riz Ahmed, Neve Gachev

Jason Bourne érdekességek

  • A Matt Damon főszereplésével készülő Jason Bourne-film címe igen egyszerű: Jason Bourne. Emiatt sok rajongó felkapta a fejét, arra gondolva, hogy az alkotók a nagy kapkodásban nem akarták megerőltetni magukat normális címadással. Matt Damon azonban elmagyarázta az Empire magazin munkatársának, miért így alakultak a dolgok. „Sokat tanakodtunk azon, hogy „Bourne Valami” legyen a film címe, hiszen a korábbi három filmünk is sugallta a történet lényegét pusztán a címével /A Bourne-rejtély, A Bourne-csapda, A Bourne-ultimátum/. Aztán rájöttünk, hogy tartanunk kell magunkat a fő vonalhoz. A harmadik rész végén hősünk azt mondja: többé nem vagyok Jason Bourne. Oké, de akkor kicsoda ő? Erre adja meg a választ az új film. Nem akarom lelőni a poént, de aki megnézi az új részt, egyet fog érteni velünk abban, hogy ez a tökéletes cím. Ugyanis eltelt több mint egy évtized a legutóbbi epizód óta, és most helyretesszük a dolgokat, ennél lényegre törőbben pedig nem lehet összefoglalni, miről van szó.”
  • Alicia Vikander a Matt Damon által alakított Jason Bourne barátnőjét alakítja, de korántsem naiv a szerepben. „Igazi akcióhősnőt alakítok, aki nem konvencionális módon harcol a rosszak ellen – árulta el a színésznő egy tévéműsorban. – A nézők meg fognak lepődni, mert azt hiszem, ilyen karakter még nem bukkant fel a vásznon. Igazán hálás vagyok a produkciónak, mert amellett, hogy sokat forgattunk Los Angelesben és Washingtonban, több európai fővárosban is megfordultunk, és voltak olyan jelenetek, ahol 1600 statisztával dolgoztunk.”

Magyar mozibemutató: 2016. július 28.
Amerikai mozibemutató: 2016. július 29.

(Címlapkép forrása; Történet forrása; Érdekességek forrása)

//milos//


Article Tags:

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download