FILMEZZUNK.HU

Megjött az első előzetes a Sherlock negyedik évadjából

1730

Elég izgalmasnak tűnik a Sherlock legújabb évada

A 2010-ben kezdődött, Benedict Cumberbatch és Martin Freeman főszereplésével készített brit sorozat óriási népszerűségre tett szert az egész világon. A szériára jellemző, hogy nem tíz, tizenkét részesre tervezik az évadokat, hanem három egész estés, másfél órás darabot gyártanak le belőle évadonként. Eddig három szezon futott le Sherlock Holmes modern kori kalandjaiból, ám 2015 karácsonyán kijött egy meglepetés rész is, The Abominable Bride címmel, ami hat Emmy-jelölést is a magáénak tudhat (többek között a legjobb tévéfilm és a legjobb színész tévéfilmben vagy minisorozatban kategóriában).

Az első hivatalos kép a 2017 elején érkező, háromrészes negyedik évadból:

 

A fotón a főszereplő Benedict Cumberbatch látható, aki nem mellesleg a címszereplőt alakítja és új barátját látja el instrukciókkal, vagy éppenséggel egy komoly nyomozást folytat a négylábú haverja társaságában.

Az új évad forgatása ugyan már véget ért, de egyelőre nem sok információ szivárgott ki a negyedik szezonról. A főszereplők (Cumberbatch és Martin Freeman) mellett visszatér Mark Gattis (Mycroft Holmes), Louise Brealey (Molly Hooper) és Amanda Abbington (Mary Morstan), továbbá találkozhatunk majd egészen új arcokkal is, akiket Toby Jones, James Holmes és Sacha Dhawan alakítanak.” – olvashatjuk az origo cikkében

A Sherlock várhatóan 2017. január 1-én kerül majd adásba.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: