FILMEZZUNK.HU
A szökés sorozat (2005, Prison Break)

Információk és előzetes A szökés legújabb évadjáról

3277

Új hírek érkeztek A szökés háza tájáról

Hosszú-hosszú évek után jövőre érkezik A szökés legújabb évada, a régen jól bevált szereplőgárdával. Szinte mindennap érkeznek hírek, ám most befutott a legfontosabb, hogy mégis miről fog szólni Scofieldék jövőre érkező, 9 részesre tervezett szériája. Ha minden a tervek szerint halad 2017 tavaszán láthatjuk Wentworth Miller, Dominic Purcell és Sarah Wayne Callies izgalmas kalandját a TV készüléken keresztül.

Az utolsó évad végén Michael halála miatt találkozott össze újra a csapat, most viszont, 7 évvel később kiderül, mégsem úgy halt meg, ahogyan gondoltuk: börtönben ül, így most az idősebb testvérnek kell megszerveznie a szökést, a régi barátokkal szövetkezve. Természetesen az igazság nem véletlenül volt titkolva, így Lincoln és Sara egyből veszélybe kerülnek, amint kiderül számukra a valós történtek. És ahogy az előző évadokban is megszokhattuk, minden eltitkolt dolognak ezer oldala van, így Michael eltüntetése csak a jéghegy csúcsa volt.” – thescreen.hu

Arra a kérdésre, hogy Michael Scofield, hogyan élte túl az agyrákot, minden valószínűség szerint csak jövőre tudjuk meg a választ.

Ha az előzetest nem láttad még, itt meglesheted:

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: