FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók: 2016. augusztus 11-től filmözön várható!

Heti mozibemutatók: 2016. augusztus 11-től filmözön várható!

2052

Heti mozibemutatók – 2016. augusztus 11.

A héten hat új film is érkezik hazánkba, amik között lesz igazán élvezhető produkció is. Biztosan jól járnak azok az anyukák, akik belefásultak a nehéz hétköznapokba és ki akarják tombolni magukat egy jó mozival, hiszen érkeznek a Rossz anyák. Befut még hozzánk egy örök klasszikus feldolgozása is, a Ben Hur, ami az előzetesek alapján izgalmasnak tűnik. Néhány hét csúszással mi is megnézhetünk egy cápás filmet, A zátonyt, illetve lesz még brit akció, spanyol vígjáték és még egy amerikai akció. Lesz miből válogatni, akik a héten terveznek moziba látogatni. Lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss mozibemutatók!

Rossz anyák (Bad Moms)

Egy nő (Mila Kunis) látszólag tökéletes életét éli: vannak gyerekek, szép az otthona, lenyűgözően dögös a kinézete, illetve még a karrierje is sínen van. Mindennek azonban ára is van, a rengeteg munka és elkötelezettség kimerültté teszi őt. Annyira, hogy már minden vágya az, hogy elszakadhasson mindettől. Két másik hasonló sorsú anyukával (Kathryn Hahn, Kristen Bell) kiegészülve úgy határoznak, hogy hagyják a fenébe a hagyományos feladataikat és szabadságra mennek a mindennapokból, egy olyanra, melyet leginkább a mértéktelen szórakozás és az élvezetek hajszolása jellemez.

/Amerikai vígjáték; 16+/

Ben-Hur (Ben-Hur)

A Ben Hur az 1959-es klasszikus feldolgozása, Judah Ben-Hur (Jack Huston) herceg története, akit fogadott testvére, Messala (Toby Kebbell), a római hadsereg tisztje hamisan vádol árulással. Nemesi címétől megfosztják és rabszolgaságba kényszerítik, ezért hátra kell hagynia családját és szerelmét (Nazanin Boniadi). Több évet tölt a tengeren hánykolódva, mielőtt bosszúra szomjazva hazatérne. Ehelyett azonban megváltást talál.

/Amerikai történelmi, kaland; 12+/

A zátony (The Shallows)

Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka… a film hőse (Blake Lively) imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába. Magára marad egy bóján. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét… és használnia kell az eszét.

/Amerikai thriller, dráma; 16+/

Játszma (The Call Up)

Amikor az online játékosok krémje egy rejtélyes meghívást kap egy virtuális valóságban játszódó videójátékban, szinte lehetetlen ennek ellenállni. Ez az új technológia a következő szintre emelheti a játékélményt, ami a jelentkezők számára egyedülálló és felpezsdítő tud lenni. Az események azonban hamarosan baljós fordulatot vesznek: amikor egy csapat ellenséges katona megtámadja a játékosokat, kénytelenek ráébredni, hogy ez nem játék többé, most már a túlélésük a tét.

/Brit sci-fi, akció; 16+/

Micsoda spanyol éjszaka! (Mi gran noche)

A munkanélküli José különleges állásajánlatot kap a munkaközvetítő irodától: felhívják, hogy ugorjon be a nagyszabású újévi buli televíziós show-jának felvételére, amit augusztus közepén Madridban vesznek fel. Több száz hozzá hasonló szerencsétlent zárnak össze egy hétre, hogy éjjel-nappal együtt izzadjanak a díszletben, s közben tetessék, hogy jól érezzék magukat, valamint idiótán ünnepeljék a kamuújévet – újra és újra. És mindeközben senki sem boldog. A tévések pedig vérverítékkel igyekeznek mosolygós arcokat, szép embereket rögzíteni, miközben balesetek és mindenféle nem várt nehézségek bonyolítják a legvidámabb nap illúzióját.

/Spanyol vígjáték; 16+/

Ben Hur nevében (In the Name of Ben Hur)

/Amerikai akció; 16+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: