FILMEZZUNK.HU
Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

Infómorzsák a Bad Boys 3 háza tájáról

2068

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

A legtöbben már valószínűleg tisztában vannak vele, hogy sokak kedvenc zsarus sztorija, a Bad Boys hamarosan folytatódik. Rengeteg dolgot azonban még homály fedett. Idáig! Ugyanis az elmúlt napokban több, nagyon fontos információt is csepegtettek nekünk az alkotók.

Kezdjük a legfontosabbakkal!

Will Smith és Martin Lawrence, azaz Burnett és Lowrey visszatér!

Sokáig izgultunk, hogy nem-e ezt is megpróbálják női főszereplőkkel újragyártani, de mindenki örömére aláírták a szerződést. És, hogy még boldogabb legyen a rajongók napja, nem egy, hanem rögtön két részt is le fognak forgatni a készítők.

A Bad Boys 3 csupán 2018. január 12-én kerülhet vászonra, az eredetileg tervezett 2017. februárja helyett. A negyedik részt 2019. július 3-án küldték volna moziba, de valószínűleg ez a dátum is tolódni fog. “Hollywoodi pletykák szerint a Sony rengeteget fáradozott azon, hogy Will Smith ne vállaljon be egy újabb filmet az Öngyilkos osztag után, azonban mint ismeretes ezen törekvései a stúdiónak nem jártak sikerrel, így a csúszás oka vélhetően Smith elfoglaltságára vezethető vissza.” – olvashatjuk a mozimaniaapp.hu-n

A címét is kitalálták már az alkotók, ami a Bad Boys for Life elnevezést kapta.

A direktori székben Joe Carnahan foglalhat helyet, akinek többek között a 2007-es Füstölgő ászok-at, vagy a 2010-es A szupercsapat-ot is köszönhetjük.

A harmadik rész sztorijáról egyelőre nem mondtak semmit.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: