FILMEZZUNK.HU

Tapló Télapó 2 (2016) – Itt az év legbunkóbb előzetese!

2671

Tapló Télapó 2 (Bad Santa 2, 2016) – Előzetes

Megérkezett a Billy Bob Thornton főszereplésével készült 2003-as Tapló Télapó folytatásának a rendes előzetese. A télen érkező produkció rendezője az a rutinos Mark Waters, akinek olyan vígjátékokat köszönhetünk már, mint a Nem férek a bőrödbe, a Ha igaz volna…, az Excsajok szelleme illetve a Jim Carrey féle Mr. Popper pingvinjeit. Thornton mellett szerepelni fog a filmben Kathy Bates, Tony Cox, Christina Hendricks és Brett Kelly is. Az előzetes alapján, amiben igaz, hogy sok mindent nem mutatnak, a mikulás tényleg nagyon bunkó lesz.

Tapló Télapó 2 története

A piros szerkóban parádézó Billy Bob Thornton újra összeáll apró tettestársával (Tony Cox), hogy karácsony este kiraboljanak egy chicagói jótékonysági intézményt. Velük tart az immár felnőtt korba lépő pufók kölyök (Brett Kelly), a 110 kilós napsugár is, aki még a taplóságáról elhíresült Willie Soke-ból (Thornton) is képes némi emberséget kicsikarni. Feltűnik a színen  Willie anyja is, a szabad szájú Sunny Soke (Kathy Bates), aki a bűnözésben nem ismer tréfát. És ha ez még nem lenne elég, a jótékonysági intézmény csinos és igen formás vezetője, Diane (Christina Hendricks) is eléggé felkorbácsolja Willie vágyait.

Az amerikai mozibemutató 2016. november 23-án lesz. A folytatást napra pontosan 13 évvel a Tapló télapó első részének premierje után fogják bemutatni.

Magyar mozibemutató: 2016. november 24.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: