FILMEZZUNK.HU

Before the Flood (2016) előzetes – DiCaprio és az ökoszisztéma

1977

Before the Flood (2016) – Előzetes

A Before the Flood című dokumentumfilm igyekszik bemutatni azokat a környezeti változásokat, amiket az emberi tevékenység számlájára írhatunk. A gyors ipari terjeszkedés drámai hatást gyakorolt a különböző fajokra, az ökoszisztémára és az őslakos emberekre szerte a bolygón.

Ami az egész dokunak a pikantériáját adja, hogy Leonardo DiCaprioval járhatunk utána ezeknek a környezeti változásoknak. Az előzetes alapján, az Oscar-díjas színész interjúkat készít, különféle nagyságokkal társalog és rácsodálkozik a természet csodáira. Mindenképpen egy izgalmas dokumentumfilmre van kilátás, ugyanis a rendezői székben az a Fisher Stevens ült, aki nyert már egy arany szobrocskát. 2010-ben Az öböl című filmjéért érdemelte ki a legrangosabb díjat. A forgatókönyvíró Mark Monroe szintén nem kispályás a szakmájában. Neki köszönhetjük a 2013-as A Forma 1 aranykorát, illetve Az öböl forgatókönyvét is ő véste papírra.

A torontó filmfesztiválon már nagy sikerrel debütált a Before the Flood. Amerikában a nagyközönség 2016. október 21-től kezdhet el rá jegyet váltani.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: