FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – 2016. november 17-től

Heti mozibemutatók – 2016. november 17-től

2371

Heti mozibemutatók – Filmözön várható!

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Mel Gibson színészként rak rendet, Jake Gyllenhaal újra Oscar közelbe kerülhet, érkezik egy Harry Potter utánzat Oscar-díjas színésszel a főszerepben, de rajtuk kívül is lesz még mit nézni. Lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss mozibemutatók!

Az utolsó emberig (Blood Father)

Egy börtönből szabadult bűnöző (Mel Gibson) újra felveszi a kapcsolatot az elhidegült, önfejű, 16 éves lányával (Erin Moriarty), hogy megvédhesse őt a kábítószerkereskedőktől, akik ártani akarnak a családjának.

Korhatár: 16+
Stílus: akció, thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 88 perc
Rendező: Jean-Francois Richet

Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals)

Tom Ford író-rendező sokkolóan intim és feszült romantikus thrillere a szerelem és a kegyetlenség, a bosszú és a megváltás közötti vékony határvonalakat kutatja. A film “történet a történetben”, aminek egyik részében Susan (Amy Adams) egy könyv kéziratát kapja véleményezésre volt férjétől (Jake Gyllenhaal), akit 20 éve elhagyott. A másik rész magát a kéziratot követi, aminek középpontjában egy férfi áll, akinek családi nyaralása erőszakossá majd halálos kimenetelűvé válik. És ami Susant illeti, az ő története is rejt még némi izgalmat.

Korhatár: 16+
Stílus: thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 116 perc
Rendező: Tom Ford

Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them)

A film hivatalos szinopszisa szerint Newt Scamander (Eddie Redmayne) épp befejezte világjáró körútját, mely során aprólékos feljegyzéseket készített a mágikus lényekről. Hazafele tartó útja során néhány békés napot szeretne tölteni New Yorkba, azonban a no-maj (a muggli amerikai megfelelője) Jacob (Dan Fogler), egy titokzatos ügy, és néhány mágikus lény szökése alaposan keresztbe húzza a számításait. Ráadásul úgy tűnik, nem csak a varázslók világa is veszélybe került.

Korhatár: 12+
Stílus: fantasy, kaland
Nemzet: amerikai
Hossz: 133 perc
Rendező: David Yates

A sors kegyeltjei… meg a többiek (Ma loute)

Az Arany Pálma-díjas rendező, Bruno Dumont legújabb filmje abszurd, őrült tempójú vígjáték, amely olyan sztárokat vonultat fel, mint Fabrice Luchini (Szerelem a hatodikon, Gemma Bovery), az Oscar-díjas Juliette Binoche (Az angol beteg, Sils Maria felhői) és Valeria Bruni-Tedeschi (Lépcsőházi történetek, Esélylesők). A festői szépségű észak-franciaországi partoknál több turista rejtélyes módon eltűnik 1910 nyarán. A hírhedt nyomozópáros, Machin és Malfoy a Slack-öbölnél kezd nyomozni – a tenger és a Slack folyó találkozásánál, mely kizárólag dagálykor jön létre.

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték
Nemzet: német, francia
Hossz: 122 perc
Rendező: Bruno Dumont

Mentőakció (Infini)

A 23. században járunk. A szegénység minden eddiginél magasabb, ugyanakkor folyik a galaxis bolygóinak teljes kolonizációja. Whit Carmichael (Daniel MacPherson) egy biológiai katasztrófa egyetlen túlélője egy idegen bolygón lévő bányászállomáson. Egy keresőalakulat a keresésére indul, hogy megmentsék őt.

Korhatár: 16+
Stílus: sci-fi, thriller
Nemzet: ausztrál
Hossz: 110 perc
Rendező: Shane Abbess

Creative Control (Creative Control)

A közeljövőben járunk, Brooklynban. A technológia és a kommunikációs eszközök fejlődése megállíthatatlan, ez viszont az emberekben szorongást és életuntságot okoz. David (Benjamin Dickinson) egy túlhajszolt reklámszakember, aki egy új generációs okos szemüveg kidolgozásán dolgozik. Az eszköz a virtuális valóságot új szintre emeli. Mivel valóéletbeli kapcsolata Juliette-tel (Nora Zehetner), a jógaoktatóval válságba került, a férfi egyre inkább ebbe az újfajta, technológia nyújtotta világba menekül. Ez azonban odáig fajul, hogy hamarosan már ő sem tudja, mi a valóság és mi csupán a saját fantáziája szülötte.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 97 perc
Rendező: Benjamin Dickinson

Az ismeretlen lány (La fille inconnue)

Egy nő visszautasítja az orvosa által kínált kezelést, így azonban esélytelen az életben maradása. Miután az doktornő megtudja, hogy páciense meghalt, új fordulatot vesz az élete.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma
Nemzet: belga
Hossz: 113 perc
Rendező: Luc Dardenne és Jean-Pierre Dardenne

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: