FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – 2016. december 8-tól

Heti mozibemutatók – 2016. december 8-tól

2060

Heti mozibemutatók – Silány hét elé nézünk

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Ritka gyenge hét elé nézünk, de azért így is lesz mit nézni. A nagy céges társaságok megnézhetik milyen egy igazi céges party, Aaron Eckhart felbuzdult az idei horror filmek sikerén, ezért ő is bevállalt egyet, az irániak egy olyan drámával próbálkoznak, ami a Cannes-i filmfesztiválon óriási sikereket ért el, de még a magyarok is jelentkeznek egy produkcióval. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss mozibemutatók!

Hivatali karácsony (Office Christmas Party)

Mi lesz akkor, ha a céges karácsonyi bulit a főnök beleegyezése nélkül is megtartják a kedves kollégák? A világ legnagyobb és legőrültebb elhajlása. Égő karácsonyfa, lépcsőn szánkózás, álmikulás, szupermenő DJ és pia minden mennyiségben. Az este házigazdái: Jason Bateman, T. J. Miller, Olivia Munn és Jennifer Aniston. Ne hagyd ki az év legmenőbb céges buliját!

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték
Nemzet: amerikai
Hossz: 105 perc
Rendező: Josh Gordon és Will Speck

Az ügyfél (Forushande)

Emad (Shahab Hosseini) és Rana (Taraneh Alidoosti) kénytelen kimenekülni, amikor a szomszédos építkezés miatt csaknem rájuk omlik lakóépületük. A házaspárnak egyik napról a másikra kell új lakhelyet találnia, így kapva-kapnak egyik barátjuk segítségén, aki egy közeli ház emeletén ajánl nekik albérletet. Az előző lakó azonban nem tűnt el nyomtalanul: az asszony nem hajlandó elvinni az otthagyott holmijait, ráadásul kiderül róla, prostituáltként a lakásban fogadta az ügyfeleit. Mintha a pár különös szerencsétlenségek sorozatát élné meg, amelyek egyik tetőpontjaként Ranát megtámadják zuhanyzás közben. A nő megússza apróbb külső sérülésekkel, ám az őt érő sokk, a költözéssel járó feszültség és az egyre meglepőbb események alaposan próbára teszik Emad és Rana egymás iránti érzéseit.

Korhatár: 12+
Stílus: dráma
Nemzet: iráni, francia
Hossz: 125 perc
Rendező: Asghar Farhadi

Hideg hegyek (Cold of Kalandar)

Mehmet olyan ember, aki két gyermekével, feleségével és anyjával egy hegyi faluban él a Fekete-tengernél. Kenyerét állattartással keresi, de ugyanakkor az a reménye, hogy a hegyekben értékes ásványokra bukkanhat, ami kiragadná őt és családját a szegénységből. Felesége és anyja azonban rendkívül lelombozóak és haszontalanok. A kedvét vesztett Mehmet visszanyeri reménykedését, amikor egy artvini bikaviadal-versenyről hall.

Korhatár: 12+
Stílus: dráma
Nemzet: magyar, török
Hossz: 130 perc
Rendező: Mustafa Kara

Incarnate

Egy tudós (Aaron Eckhart)olyan képességnek van birtokában, amelynek segítségével be tud lépni a tudatalatti elmébe. Ennek segítségével próbál megmenteni egy fiút egy megszálló démontól, amely olyan erővel bír, amivel korábban soha nem találkozott még korábbi esetei kapcsán.

Korhatár: 18+
Stílus: horror
Nemzet: amerikai
Hossz: 91 perc
Rendező: Brad Peyton

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · ·