FILMEZZUNK.HU

Egy eltitkolt élet (2016) – Előzetes

5881

Egy eltitkolt élet (The Secret Scripture, 2016) – Előzetes

2008-ban került a boltok polcaira Sebastian Barry regénye, amely begyűjtött pár rangos elismerést. A The Secret Scripture nálunk is megjelent Egy eltitkolt élet címen. 2013-ban jelentették be, hogy Jessica Chastain és Vanessa Redgrave lesznek a filmverzió főszereplői, a forgatást 2014 nyarára lőtték be. Johnny Ferguson munkálkodott a forgatókönyvön, a rendezést a jobbára sorozatokkal foglalkozó Thaddeus O’Sullivan vállalta be.

Egy eltitkolt élet (The Secret Scripture, 2016) - Előzetes

Azonban a következő hónapok során történt némi változás az eredeti felállásban, hiszen a főszereplőnek gondolt Chastain és a direktor O’Sullivan is búcsút intett. Előbbi helyére Rooney Mara érkezett, míg utóbbit Jim Sheridan váltotta. Rajtuk kívül Theo James, Eric Bana, Jack Reynor és Aidan Turner is aláírt a filmre.

Egy eltitkolt élet története

A Roscommon elmegyógyintézetet hamarosan bezárják. Rosanne McNulty (Vanessa Redgrave) közel 50 évet töltött a falak között. De mielőtt még kiköltöztetnek mindenkit Dr. William Grene (Eric Bana) pszichiáter szeretné kideríteni, hogy miért zárták be régen a nőt. Betekintést nyerhetünk McNulty múltjába, láthatjuk, hogy hol dolgozott és mi történt vele.

Az alkotást a Torontói, illetve a Londoni Filmfesztiválon is bemutatták már. A nagyközönség várhatóan 2017 elején nézheti a mozikban

(Címlapkép forrása; Cikk forrása: filmdroid.hu)

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · ·