FILMEZZUNK.HU

Itt a lehetőség igazi Vasember páncélt rendelni

8225

Megalkották Vasember szerkóját

Minden Vasember rajongó álma valóra vált a Toys Asia jóvoltából, akik megalkották az első Vasember jelmezt, melyet bárki a sajátjának mondhat, ha van egy némi félre tett pénze. Természetesen a páncél felszerelés nem mindent tud, de a következő karácsonyra jó ajándék lehet a legnagyobb fanoknak.

Itt a lehetőség igazi Vasember páncélt rendelni

Az életre keltett modell a Mark 43-as verzió, ami 567 mozgó résszel rendelkezik, és mindezt 360 ezer dollárért, kicsivel több, mint 100 millió forintért cserébe lehet megrendelni. A videón a nagyon látványos fejlesztésnek azonban akadnak hiányosságai: aki arra számít, hogy ennyi pénzért valóban Vasemberré válhat, az csalódni fog, ugyanis nem csak, hogy repülni nem tud, de felölteni sem lehet azt.

Ha valaki azonban nem tudott volna betelni az első kereskedelmi forgalomba állított Vasember szerkóval, az ilyen lenyűgöző darabokat találhat a YouTube-on, mint ez a Killerbody csatornán látható darab, mely valósként funkcionál. Szerencsére nem kevés ilyen ambiciózus jelmez készítő akad, korábban már hallottunk világ rekorder Batman jelmezről is. – olvasható a thescreen.hu oldalán

(Címlapkép forrása; Cikk forrása: thescreen.hu)


Article Tags: · · · · · ·