Vadonatúj előzetest kapott sokak kedvenc filmje, a Kincs, ami nincs (1981)

3945

Kincs, ami nincs (Chi trova un amico trova un tesoro, 1981) – Előzetes

A Magyarországon olasz filmeket forgalmazó Cinenuovonak köszönhetően, január 5-től újra mozikba került egy klasszikus, a Kincs, ami nincs. Mindenki egyik kedvenc Bud Spencer és Terence Hill alkotása egyike annak az öt filmnek, ami a legendás párostól mozikba kerül. A Cinenuovo egyértelműen Bud Spencer és Terence Hill legnépszerűbb filmjeit próbálta összeválogatni. Bár az ÁLTALUNK ÖSSZEÁLLÍTOTT LISTÁBAN az Ördög jobb és bal keze volt a legnépszerűbb, azért nagyon ezzel az öt alkotással sem lehet vitatkozni.

Vadonatúj előzetest kapott sokak kedvenc filmje, a Kincs, ami nincs (1981)

A vetítéssorozat novemberben kezdődött, ami után havi rendszerességgel kerül egy újabb vígjáték a mozikba. Ami biztos, hogy digitálisan felújított változatokra lehet majd számítani, illetve azon is dolgoznak a terv megvalósítói, hogy az eredeti szinkronnal tudjuk újra felidézni kedvenc filmjeinket. Tudják, hogy a mozi egészen más élményt ad, mint az, amikor otthon a tévéképernyő előtt ülve nézik a legendás páros vígjátékait.

A Kincs, ami nincs története

Alan (Terence Hill) kincset akar, mégpedig mindenáron. Óriási szerencséjére talál egy térképet, amely egy közeli szigeten kincset jelöl. De hogyan jusson oda? Elrejtőzik Charlie (Bud Spencer), a kalandor hajóján és becsapva az iránytűt, a sziget felé irányítja a hajót. Charlie-nak persze az egyszemélyes hajón nem nehéz megtalálni a potyautast, ám hamarosan mindketten a vízben kötnek ki. Charlie legnagyobb bánatára kénytelenek kiúszni a szigetre, ahol összebarátkoznak a sziget lakóival, a barátságos és vidám királynővel és csinos lányaival, akik elvezetik őket a térképen jelzett helyre. A baj csak az, hogy “a mesés kincset” Kamasuka (John Fujioka), a második világháború óta ottfelejtett szamuráj őrzi. (mafab.hu)

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download