FILMEZZUNK.HU
A 10 legnagyobb filmes csalódás 2016-ban

A 10 legnagyobb filmes csalódás 2016-ban

6740

Ez volt nekünk a 10 legnagyobb filmes csalódás tavalyról

Ahogy azt a januári időszakban már megszokhatták a kedves Olvasók, szinte mindennap bele lehet futni egy-egy, a tavalyi filmekből összeállított filmes toplistába. Mi most nem olyan filmekről készítettünk összeállítást, amiket mindenképpen ajánlanánk az Olvasóinknak, hanem épp az ellenkezőjéről. Természetesen a lista szubjektív, lehet akad közte olyan, ami Neked tetszett. Ha van ilyen írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentbe, mert kíváncsiak vagyunk a ti véleményeitekre! Szóval következzen a 10 legnagyobb filmes csalódás a tavalyi évből.

A 10 legnagyobb filmes csalódás című listánk 2016. január 1. és 2016. december 31. között, Magyarországon bemutatott filmeket tartalmaz.

10. Ave, Cézár! (Hail, Caesar!)

Az 1950-es években fénykorát éli a hollywoodi álomgyár. Egy menedzser, Mannix (Josh Brolin) arra lesz figyelmes, hogy a készülő produkció szereplői sorra eltűnnek. A férfi nyomozásba kezd, hogy kiderítse, mi állhat a rejtélyes események hátterében. A történet Mannix egyetlen napját követi végig.

Magyar mozibemutató: 2016. február 25.
Rendező: Ethan Coen és Joel Coen

9. Tapló télapó 2. (Bad Santa 2)

A legenda visszatér: Willie Soke (Billy Bob Thornton) újra magára ölti a télapó-jelmezt és hozza az első részben megismert tapló stílusát. Nincs is jobb, mint egy életunt Télapó, aki bearanyozza mindenki karácsonyát! Billy Bob Thornton mellett rabló partnere (Tony Cox), valamint a túlsúlyos kölyök (Brett Kelly) is visszatér. A további szerepekben olyan zseniális színésznőket láthatunk, mint Kathy Bates és Christina Hendricks.

Magyar mozibemutató: 2016. november 24.
Rendező: Mark Waters

8. Szellemirtók (Ghostbusters)

Manhattanben szellemjárás van, a dolog kezd elfajulni, prfikra van szükség. Össze is verődik egy ütős csapat, Erin Gilbert (Kristen Wiig) és Abby Yates (Melissa McCarthy) a paranormális tevékenységek rajongója, Jillian Holtzmann (Kate McKinnon) atomfizikus és Patty Tolan (Leslie Jones) metró munkás megalapítják a szellemirtókat, hogy együtt vegyék fel a harcot a feöldön túli erőkkel szemben. Csapatuk hamarosan Kevinnel (Chris Hemsworth) egészül ki, egy mókás pasival.

Magyar mozibemutató: 2016. július 28.
Rendező: Paul Feig

7. Jégkorszak 5. – A nagy Bumm (Ice Age: Collision Course)

Motkány állandó törekvése, hogy makkot szerezzen, igencsak balul sül el. Sidnek, Manny-nek, Diego-nak és a társaság többi tagjának el kell hagynia otthonát. A kalandjaik során egzotikus új földekre jutnak el és furcsa, új ismerősökre találnak.

Magyar mozibemutató: 2016. július 14.
Rendező: Mike Thurmeier és Galen T. Chu

6. Zoolander 2 (Zoolander 2)

15 évvel később… A korábbi barátok, Derek (Ben Stiller) és Hansel (Owen Wilson) a világtól elvonultan, egymás társaságát nem keresve élnek. Amikor egy meghívót kapnak egy különös, Rómában tartandó rendezvényre, egyikük sem tud ellenállni kíváncsiságának. Szembesülve vele, hogy a divatvilág nagyon sokat változott az elmúlt 15 évben, és új sztárjai vannak. Dereknek és Hanselnek meg kell próbálnia utolérni a világot, megismerkedni a blogolással, vlogolással, stb. Emellett pedig meg kellene akadályozniuk egy összeesküvést, amely magát a divatot szeretné elpusztítani.

Magyar mozibemutató: 2016. március 17.
Rendező: Ben Stiller

5. Angry Birds: A film (The Angry Birds Movie)

A film egy olyan szigeten játszódik, melyet boldog, röpképtelen madarak laknak. Ezen paradicsomi körülmények között lakik Red, az indulatproblémás madár, a rendkívül gyors Chuck, illetve az illékony Bomb. Ők hárman mindig is kívülállónak számítottak. Most azonban a szigetet ellepik a titokzatos zöld malackák…

Magyar mozibemutató: 2016. május 20.
Rendező: Clay Kaytis és Fergal Reilly

4. Ben-Hur (Ben-Hur)

A Ben-Hur című epikus film főhősét, Judah Ben-Hur (Jack Huston) herceget mostohatestére, a római hadsereg tisztje, Messala (Toby Kebbell) igaztalanul megvádolja árulással. A férfit megfosztják címétől, elszakítják a családjától és a nőtől (Nazanin Boniadi), akit szeret, és rabszolgaságba kényszerítik. A tengeren töltött hosszú évek után Judah visszatér szülőföldjére, hogy bosszút álljon, és megtalálja a megváltást. Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ című műve nyomán olyan további világsztárok szereplésével, mint Morgan Freeman és Rodrigo Santoro.

Magyar mozibemutató: 2016. augusztus 18.
Rendező: Timur Bekmambetov

3. Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – A forradalom (Les Visiteurs: La Révolution)

A Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – A forradalom című francia vígjátékban a kissé nyakas, ám talpig lovagias Godefroy de Montmirail herceg (Jean Reno) és hű fegyverhordozója, a bolondosan hóbortos Jacques-Foches (Christian Clavier) amint megérkeznek a 18. századi Franciaországba, máris belebotlanak a jó fegyverhordozó egyik rokonába, aki közvádló Napóleon tanácsosi pozíciója mellett. Hőseink éppen hogy elkerülik a guillotine-t, ám Godefroy számos rokona sorakozik a nyaktiló előtt. A herceg pedig természetesen mindent megmozgat, hogy megakadályozza ősei fejének porba hullását…

Magyar mozibemutató: 2016. április 14.
Rendező: Jean-Marie Poiré

2. Assassin’s Creed (Assassin’s Creed)

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik – de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

Magyar mozibemutató: 2016. december 29.
Rendező: Justin Kurzel

1. Öngyilkos osztag (Suicide Squad)

Az Amanda Waller vezette titkos, A.R.G.U.S. nevű szervezet összegyűjtötte a világ gonoszainak nagy részét és egy különleges börtönben helyezte el őket, ahonnan megszökni lehetetlen. A cég azonban ajánlatot tesz minden elítélt felé, aki szolgálatot vállal náluk, kiszabadulhat. Az erre hajlandó gonoszokból létrejön az Öngyilkos Osztag, melyet akkor vetik be, ha az emberiség tényleg igazán nagy bajba kerül. Tagjai közt kegyetlen gyilkosokat, kiszámíthatatlan őrülteket találhatunk, akik bár kiszámíthatatlanok, teljesítik, amit vállaltak, s jót cselekednek… Persze ebben sosem lehetünk biztosak.

Magyar mozibemutató: 2016. augusztus 4.
Rendező: David Ayer

Természetesen a 10 legnagyobb filmes csalódás című listánk szubjektív, lehet akad közte olyan, ami Neked tetszett. Ha van ilyen írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentbe, mert kíváncsiak vagyunk a ti véleményeitekre!

A 10 legnagyobb filmes csalódás című listánk 2016. január 1. és 2016. december 31. között, Magyarországon bemutatott filmeket tartalmaz.

(A 10 legnagyobb filmes csalódás című listánk címlapképének forrása ITT, ITT és ITT)
(A 10 legnagyobb filmes csalódás című listánk történeteinek forrása ITT és ITT)

//batigoool//


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·