FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a McConaughey féle Arany legújabb előzetese

4878

Arany (Gold, 2016) – Előzetes

Befutott a legújabb előzetese a Matthew McConaughey főszereplésével készült, Arany című filmnek, mely egy sokak által ismert igaz történeten alapszik. McConaughey mellett feltűnik még a mozivásznon Bryce Dallas Howard (Jurassic World), Toby Kebbell (A fantasztikus négyes), Edgar Ramírez, Rachael Taylor és Corey Stoll is. A produkciót az Oscar és Golden Globe-díjas Stephen Gaghan fogja rendezni, aki utoljára a 2005-ös, Oscar-díjjal is jutalmazott Sziriana-t dirigálta. A forgatókönyvben lét író is segédkezett, mégpedig John Zinman és Patrick Massett.

Arany története

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel – csak éppen pénze nincs. Wells azonban nem az a fickó, aki egykönnyen feladja. Feltesz mindent egy lapra, és egy vállalkozó szellemű  geológussal, Michael Acostával (Edgar Ramirez) együtt nekivág a fülledt indonéziai dzsungelnek, ahol egy elképesztően gazdag arany lelőhelyre bukkannak. (Freeman Film)

Az első előzetest magyar nyelven, ha még nem láttad most pótolhatod:

Az Oscar-díjas McConaughey-re ráférne már egy újabb siker, ugyanis legutóbbi két filmje (Harc a szabadságértA fák tengere) is csúnyán elhasalt mind a mozipénztáraknál, mind a kritikusoknál. Az előzetes alapján jó esély van rá, hogy ezzel az alkotással visszatér a helyes útirányra.

Amerikai mozibemutató: 2016. december 25.
Magyar mozibemutató: 2017. február 16.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: