FILMEZZUNK.HU
Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. január 13-15.

Hétvégi bevételi lista, USA – Három nő ütötte ki a Zsivány Egyest!

3066

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. január 13-15.

Hosszú-hosszú idő, pontosan 5 hét után sikerült letaszítani a trónról a legújabb Star Wars filmet. A hétvégi bevételi lista első helyezettje immáron A számolás joga, ami annak köszönheti a sikert, hogy mindösszesen csak 10%-ot veszített az előző heti bevételéhez képest, ami így 20 millió dollár felett tudott maradni. A Kaliforniai álom továbbra is megállíthatatlan, köszönhető a nagyon jól kidolgozott taktikájuknak. A friss, hétszeres Golden Globe-díjas musical-nél folyamatosan növelik a bemutató termek számát, így a bevételeik is folyamatosan növekednek. Ezúttal 14,5 milliót pakoltak az összbevételhez, ami már több, mint a büdzsé négyszerese. És még egy Oscar-gála is hátravan… Az Énekelj! című animációs mese még mindig fantasztikusan szerepel. Ezúttal is majdnem 15 millió amerikai dollárt keresett, aminek köszönhetően ott tudott maradni a hétvégi bevételi lista dobogóján.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet nem csak az első helyét veszítette el, de rögtön a dobogóról is lecsúszott, bár szégyenkezniük egyáltalán nem kell. Még mindig bőven 10 millió dollár felett keresett az első különálló Csillagok háborúja sztori és már csak napok kérdése, hogy meglesz az 1 milliárd dollárnyi összbevétel. A tavalyi évben többször is hangoztattuk, hogy érdemes horrorfilmekbe fektetni, aminek most itt a legújabb bizonyítéka. A Stacy Title által rendezett The Bye Bye Man, mindössze 7,4 millió dollárból valósult meg, de rögtön, az első hétvégéjén megkereste a dupláját. A Mark Wahlberg főszereplésével készült Patriots Day lett a hatodik. A bostoni robbantásról készült alkotás már a negyedik hetében jár, de mostanra emelték meg annyira a vetítőtermek számát, hogy beférhessen a legjobb tízbe. Egyérdekesnek tűnő produkció, a Monster Trucks foglalja el a hetedik pozíciót, míg Jamie Foxx akciófilmje, a Sleepless található a nyolcadik helyen. Az Underworld – Vérözön második hetére öt helyet zuhant, de Az utazók sem lehetnek túl boldogok a tizedik helyükkel.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. A számolás joga – $20,4M / $54,8M
  2. Kaliforniai álom – $14,5M / $128,8M
  3. Énekelj! – $13,8M / $397,3M
  4. Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet – $13,7M / $979,9M
  5. The Bye Bye Man – $13,3M / $14,6M
  6. Patriots Day – $12M / $12,9M
  7. Monster Trucks – $10,5M / $25,2M
  8. Sleepless – $8,4M / $8,4M
  9. Underworld – Vérözön – 5,8M / $70,7M
  10. Az utazók – $5,6M / $237,1M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

(Címlapkép forrása; Amerikai hétvégi bevételi lista ADATAI)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·