FILMEZZUNK.HU

Vadonatúj előzetest kapott sokak kedvenc filmje, a Nyomás utána (1981)

8766

Nyomás utána! (Go for It, 1983) – Előzetes

A Magyarországon olasz filmeket forgalmazó Cinenuovonak köszönhetően, 2017. február 2-től újra mozikba került egy klasszikus, a Nyomás utána. Mindenki egyik kedvenc Bud Spencer és Terence Hill alkotása egyike annak az öt filmnek, amit a legendás párostól újra műsorra tűznek. A Cinenuovo egyértelműen a két olasz ikon legnépszerűbb filmjeit próbálta összeválogatni. Bár az ÁLTALUNK ÖSSZEÁLLÍTOTT LISTÁBAN az Ördög jobb és bal keze volt a legnépszerűbb, azért nagyon ezzel az öt alkotással sem lehet vitatkozni.

Vadonatúj előzetest kapott sokak kedvenc filmje, a Nyomás utána (1981)

A vetítéssorozat novemberben kezdődött, ami után havi rendszerességgel kerül egy újabb vígjáték a mozikba. Ami biztos, hogy digitálisan felújított változatokra lehet majd számítani, illetve azon is dolgoznak a terv megvalósítói, hogy az eredeti szinkronnal tudjuk újra felidézni kedvenc filmjeinket. Tudják, hogy a mozi egészen más élményt ad, mint az, amikor otthon a tévéképernyő előtt ülve nézik a legendás páros vígjátékait.

A Nyomás utána! tartalma:

A humorral és izgalommal átszőtt film az immár klasszikusnak számító páros, Bud Spencer és Terence Hill stílusában készült. Rosco, a jóképű, munkanélküli vagány alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor kis híján elgázolja egy kamion. Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug, a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Nem kell sokat várni, hamarosan elcsattannak az első pofonok. (mafab.hu)

Vadonatúj előzetest kapott sokak kedvenc filmje, a Nyomás utána (1981)

Érdekességek:
  • A filmhez két magyar szinkron készült. Az első Vajda-Szersén, a második pedig Bujtor-Újréti munkájával.
  • A Nyomás utána! a titkos ügynökös filmek paródiája.
  • Ez volt a 4. alkalom, hogy Enzo Barloni rendező együtt dolgozott a párossal.
  • Bud Spencer és Terence Hill 14. közös filmje.
  • A filmet angol nyelven forgatták és bár Terence Hillnek és Bud Spencernek is olasz az anyanyelve, az olasz verzióban Pino Locchi és Glauco Onorato szinkronizálta őket.
  • Az arany színű autó egy 1958-as Lincoln Continental Mark III.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása: mafab.hu)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · ·