FILMEZZUNK.HU

Befutott az Ó, anyám! című vígjáték első szinkronos előzetese

4997

Ó, anyám! (Snatched, 2017) – Előzetes

Amy Schumer egyre inkább próbálja átvenni Hollywoodban az első számú komika szerepét Melissa McCarthytól. Egész jó úton halad, hiszen nem csak a stand up terén aratott sikert, de a Kész katasztrófa című vígjátéka is szép bevételt ért el amellett, hogy Golden Globe-jelölést is kapott a játékáért. Nem olyan régen azt is bejelentették, hogy ő lesz a Barbie film főszereplője, aminek egyelőre nem tudjuk, hogy örüljünk, vagy sírjunk. Az biztos, hogy most ti is megleshetitek, miként játszik együtt egy másik korszak nagy nevettetőjével, Goldie Hawnnal, ugyanis itt az Ó, anyám! első szinkronos előzetese.

Snatched (2017) előzetes - Goldie Hawn és Amy Schumer óriási bajba kerül!

Az a Jonathan Levine rendezte a vígjátékot, akinek a 2011-es Fifti-fiftit és a 2012-es Eleven testeket is köszönhetjük. A forgatókönyvet Katie Dippold véste papírra, míg a már említett két színésznőn kívül látható lesz még a filmben Ike Barinholtz, Christopher Meloni, Randall Park és Tom Bateman is.

Amikor Emilyt, a 30-as éveiben járó nőt dobja a barátja, rábeszéli az extrém módon óvatos anyját, hogy kísérje el egy kirándulásra Ekvádorba. Emily ragaszkodik hozzá, hogy keressék a kalandot, de csakhamar fogságban találják magukat. A két nagyon különböző nő csapdába esik ezen a vad úton, és ez próbára teszi az anya-lánya köteléket is köztük, de ha ki akarnak szabadulni, össze kell fogniuk. (mafab.hu)

Az Ó, anyám! forgatása 2016. június 15-én kezdődött, és augusztus 12-én ért véget. 15 év kihagyás után ezzel a filmmel tért vissza Goldie Hawn a mozivászonra. Legutóbbi mozifilmje a 2002-es Örök lányok volt. Külön érdekesség, hogy a produkciót Hawaii-n forgatták.

Amerikai mozibemutató: 2017. május 12.
Magyar mozibemutató: 2017. május 11.

(Címlapkép forrása)

//milos//

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·