Tom Hanks és Meryl Streep főszereplésével érkezik a Pentagon

Tom Hanks és Meryl Streep főszereplésével érkezik a Pentagon

1606

Tom Hanks és Meryl Streep a hetvenes évekbeli Pentagon-ügyiratról készülő filmen dolgozik.

Steven Spielberg, Meryl Streep és Tom Hanks a hetvenes évek elején nagy port felvert jelentés, a Pentagon-ügyirat történetének felelevenítésére vállalkozik egy készülő filmben.

Bennfentes hollywoodi források szerint Spielberg rendezi majd a The Post című filmet, amely a 20th Century Fox és az Amblin Entertainment produkciója lesz. Spielberg Liz Hannah forgatókönyvéből rendezi a filmet, amely a The Washington Postban 1971-ben megjelent, a vietnami háborúról szóló titkos tanulmány ügyét eleveníti fel.

A jelentést azt követően publikálták a Postban, hogy egy szövetségi bíró eltiltotta a New York Timest az ügy további ismertetésétől. A lapban ugyanis egy sor cikk jelent meg a vietnami háború valóságos, szigorúan titkosnak minősített adatairól, amelyeket Daniel Ellsberg katonai elemző szivárogtatott ki.

A Washington Post kiadója, Katharine Graham a New York Timesszal összefogva perelte ki az anyag kiadásának jogát. A deadline.com szerint Hanks a Washington Post főszerkesztője, Ben Bradlee szerepét játssza, ezúttal már ötödik alkalommal forgat majd Spielberggel. Streepnek Katharine Graham szerepét szánták.

//Spark//

(Forrás: hirrekesz.blog.hu)


Article Tags: · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download