FILMEZZUNK.HU

Vadonatúj előzetessel támad a Hupikék törpikék – Az elveszett falu

2719

Hupikék törpikék – Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village, 2017) – Előzetes

A Hupikék törpikék 2017-ben újabb őrült kalandokkal és humoros pillanatokkal térnek vissza a mozivászonra. Ezúttal viszont 100%-ban animált stílusban teszik meg, amiből még lehet, hogy jól is fognak kijönni az előzetes alapján.

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.

Hupikék törpikék – Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village, 2017) - Előzetes

Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek… és alig tudnak kikászálódni a csávából.

A világ legnépszerűbb, leghupikékebb törpjeiről szóló képregényből most vadiúj, az eddigi filmváltozatoktól teljesen független, CGI animációs vígjáték készült, természetesen 3D-ben. Az eredeti hangok olyan sztárokat találunk mint Joe Manganiello, Demi Lovato, Rainn Wilson valamint Mandy Patinkin. A Hupikék törpikék – Az elveszett falut Kelly Asbury rendezte, Peyo, Pamela Ribon, David Ronn, Jay Scherick, Stacey Harman és Karey Kiarkpatrick története alapján.

Amerikai mozibemutató: 2017. április 7.

(Címlapkép forrása; Cikk forrása ITT és ITT)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·