FILMEZZUNK.HU

Vadonatúj előzetessel próbálkozik a Baywatch

7505

Baywatch (2017) – Előzetes

Megérkezett a David Hasselhoff féle Baywatch sorozat mozis adaptációjának a legújabb előzetese, melyet kiskorúaknak semmiképpen sem ajánlunk. A filmet a Förtelmes főnököket is jegyző Seth Gordon vezényli, Dwayne Johnson pedig Mitch bőrébe bújik, akit annak idején David Hasselhoff alakított. Zac Efron pedig Matt Brody lesz, míg Summer-ként Alexandra Daddario-t láthatjuk majd. Pamela Anderson karakterét, C.J. Parkert Kelly Rohrbach alakítja, míg Priyanka Chopra lesz Victoria Leeds, valamint feltűnik majd maga David Hasselhoff, és Pamela Anderson is egy-egy mellékszerepben.

Elég mókásra sikeredet a Baywatch (2017) első előzetese

A Baywatch sztorija szerint a már régi motorosnak számító strandőr (Dwayne Johnson) kénytelen lesz összefogni az inkább lázadóbb nézeteket valló újonccal (Zac Efron), hiszen közösen tudják csak megvédeni az olyannyira imádott partszakaszukat a gonosz olajbárótól.

Érdekességek:
  • Ez a második közös filmje Dwayne Johnsonnak és Alexandra Daddarionak. Az első közös film a Törésvonal (2015) volt.
  • Robert Lee Hodge, a film egyik szereplője a való életben is életmentő Floridában.
  • A produkciót 2016 márciusában kezdték forgatni Savannah- ban és Tybee szigeten Georgiában.
  • A film alapjául szolgáló, David Hasselhoff és Pamela Anderson nevével fémjelzett széria 1989 és 2001 között futott, összesen 243 része került adásba.
  • Elképesztő szálkás izmokat fejlesztett Zac Efron a javában készülő Baywatch főszerepe kedvéért, amit szigorú diétájának és a napi több órás kondizásnak köszönhet. Étrendje organikus zöldségekből és fehérjéből áll, szénhidrátot tilos fogyasztania. Ezt a spártai élemódot azonban nem bírná, ha időnként nem iktatna be „bűnözési” napot, amikor krumplit, sajtot, kaviárt és különféle édességeket is eszik.

Amerikai mozibemutató: 2017. május 19.
Magyar mozibemutató: 2017. május 18.

(Címlapkép forrása; Leírás forrása: port.hu)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·