FILMEZZUNK.HU
Rövidfilm: Deadpool musical

Deadpool musical: Fergeteges rövidfilmet kapott Deadpool

2810

Rövidfilm: Deadpool musical

Pörög a Deadpool gépezet! Semmit nem akarnak a véletlenre bízni a produkció marketingesei, azt szeretnék, hogy mire eljutunk a premierig, mindenki ki legyen éhezve a filmre. Ennek legújabb jele egy rövidfilm, melyben az álarcos harcos dalolászva gyilkol le mindenkit, aki egy bárban az útjába kerül. Igazság szerint nem is nagyon lehet ehhez a videóhoz mit hozzáfűzni. Vicces, véres, szórakoztató és 18 éven aluliaknak semmiképpen sem ajánlott!

A rövidfilmet az alábbi videóra kattintva tudod megnézni:

Még tavaly áprilisban vált hivatalossá, hogy a szuperhősmozi kirobbanó sikerének hála lesz Deadpool 2, amelyet a 20th Century Fox stúdió akkori bejelentése értelmében ugyanaz a kreatív csapat lett volna hivatott tető alá hozni, amelyik az alapfilmet is készítette. Ez azt jelentette, hogy a forgatókönyvet ismét a Rhett ReesePaul Wernick duó írja, a produkciót megint csak Tim Miller rendezi és az antihőst továbbra is Ryan Reynolds játssza. Igen ám, csakhogy Miller kiszállt a produkcióból, melynél fogva a Fox fejeseinek sürgősen új rendező után kellett nézniük.

A választás végül a John Wick társrendezőjeként befutott David Leitchre esett, és úgy tűnik a megvalósítás, a kikacsintások, a humor és minden más marad ugyanaz, mint eddig.

A második rész amerikai mozibemutatója: 2018. március 2.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · ·