FILMEZZUNK.HU

Bryan Cranston főszereplésével itt a Wakefield első előzetese

3872

Wakefield (2017) – Előzetes

Közzétették a Wakefield független dráma első előzetesét. Bryan Cranston játssza a címszereplőt, a new york-i ügyvédet, aki a padláson húzza meg magát és csak akkor jön elő, ha a családja nincs otthon. Jennifer Garner, Ian Anthony Dale, Pippa Bennett-Warner és Angela Taylor-Jones erősíti még az alkotást. Robin Swicord, a Jane Austen könyvklub (The Jane Austen Book Club) direktora 20 nap alatt forgatta le a filmet. A forgatókönyvet szintén a rendező véste papírra.

Wakefield (2017) - Előzetes

A Wakefield főszereplője Bryan Cranston unja a hétköznapi, kisvárosi életét, na meg idegösszeomlása van, ezért egyik nap nem megy haza, hanem elbújik a padláson. A sok filozofálgatás közben nézi, ahogy a családjában tudatosul az eltűnése. Először csak keresik, persze a rendőrséggel közösen, aztán jön a halottnak nyilvánítás, ő meg csak figyel nem is olyan távolról…

A Telluride és a Toronto-i Filmvesztiválon vetítették tavaly az alkotást, de eléggé vegyes véleményeket lehetett róla hallani. Amerikában május 19-től adják limitáltan. Talán előbb-utóbb hozzánk is eljut.

(Címlapkép forrása; Történet forrása; Cikk forrása)


Article Tags: · · · · · · · ·