FILMEZZUNK.HU

Minden eddiginél zúzósabb a Wonder Woman végső előzetese

6191

Wonder Woman (2017) – Előzetes

Megkapta a végsőnek szánt előzetesét a Csodanő! Mostanában minden igazi mozirajongó a térképet tanulmányozza: Themiszküra szigetét keresi. Végre fény derült ugyanis arra, hogy a Batman és Superman lovagias segítségével filmsztárrá vált Wonder Woman saját, hamarosan mozikba kerülő filmje eredettörténet lesz: és nézőit elvezeti az amazonok ősi otthonába, a titokzatos görög szigetre, az amazonok birodalmába, ahol évszázados szünet után végre születik valaki. A film során a féltett hercegnőből aztán legyőzhetetlen harcos válik. Három rettenthetetlen (és halhatatlan) nő működik közre a nevelésében: az anyja, Hippolyta királynő (Connie Nielsen) és két katona rokon: Atiope tábornok (Robin Wright) valamint segédtisztje, Menalippe (Lisa Loven Kongsli).

Wonder Woman egészen más lesz ebben a filmben, mint amilyennek a Batman Superman ellen-ben látjuk” – magyarázta Gal Gadot az IGN-nek. Visszamegyek az időben: egy naivabb, tisztább nőt alakítok, aki még sok mindent nem ért a világból, míg ebben a filmben már sok mindenen túl volt. 

A szigetüket ugyan Amalfi környékén, az olasz tengerparton filmezték, de a tájat délkelet-ázsiai növényekkel varázsolták el. A magas sarkú cipőben, és speciális női páncélruhában harcoló amazonok, élükön a csodás Gal Gadot-tal onnan indulnak az I. világháborús Angliába és tovább a jelen felé.

Gal Gadot színészkarrierje előtt modellkedett is. 2004-ben ő volt Miss Izrael. A jelenlegi (2015) tervek szerint a filmből trilógia készül, aminek ez lesz az első része. A főszereplő hősnő sorkatonaként két évig az izraeli hadsereg sportszázadában kiképzőként szolgált, úgyhogy nem kell félteni a szereptől.

Az első magyar szinkronos előzetest itt tudod megnézni:

Ez az első olyan szuperhős-film, melynek rendezői székét nő foglalhatja el (Patty Jenkins). Jenkins legismertebb filmje A rém, melynek főszerepéért Charlize Theron Oscar-díjat kapott. A filmet Angliában, Franciaországban és Olaszországban forgatták.

Amerikai mozibemutató: 2017. június 2.
Magyar mozibemutató: 2017. június 1.

(Címlapkép forrása; Történet forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·