FILMEZZUNK.HU

Mundruczó Kornél új filmje a Jupiter holdja megkapta első előzetesét

2065

Jupiter holdja (2017) – Előzetes

Mundruczó Kornél legutóbbi rendezése elég sok pozitív kritikákat kapott, ráadásul a Fehér Isten Cannes-ból sem jött haza üres kézzel. A direktor idén újabb filmmel jelentkezik. A Jupiter holdja a hitről, a megváltódásról, a csoda lehetőségéről szól, egy különös barátság történetén keresztül. Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor), meglőnek a határon. Csodálatos módon levitálni kezd. A menekülttábor racionális, meghasonlott orvosa, Dr. Stern (Merab Ninidze) kimenekíti őt, mert üzletet lát a fiú különös képességében. Útlevelet ígér neki. A fiú rááll a kétes szövetségre. A csodával való találkozás azonban felbolygatja az orvos életét. Új válaszokat kell találnia mindenre amiben eddig hitt.

Mundruczó Kornél új filmje a Jupiter holdja megkapta első előzetesét

A különleges látványvilágú, izgalmas film nemzetközi koprodukcióban jött létre: a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál beválogatta hivatalos versenyprogramjába. Szereplők: Jéger Zsombor, Merab Ninidze, Balsai Mónika, Cserhalmi György. A film zenéjét az a Jed Kurzel szerezte, akinek dallamait a Macbethben, az Assassin’s Creedben, a The Badabookban és az Alien: Covenantban is hallhattuk.

A Jupiter holdja gyártását 700 millió forinttal támogatta a magyar Filmalap. Várhatóan június 8-án mutatják be a hazai mozik a produkciót.

(Forrás: mafab.hu)

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·