FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.06.01-től) – Érkezik a júniusi filmözön!

Heti mozibemutatók (2017.06.01-től) – Érkezik a júniusi filmözön!

6802

Heti mozibemutatók – 2017. június 1-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Az az igazság, hogy ezen a héten minden lesz, ami szem szájnak ingere. A DC Univerzum megpróbálja tartani a lépést a Marvellel, Arnold Schwarzenegger újra egy drámában lesz látható, érkezik a ropi naplójának a következő fejezete, szokásukhoz híven a franciák egy vígjátékkal próbálkoznak, de debütálni fog még a héten egy brit akciófilm, egy osztrák doku és egy belga romantikus vígjáték is. Lássuk hát picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Csodanő (Wonder Woman)

Az első világháború idején járunk. Steve Trevor (Chris Pine), az amerikai légierő vadászpilótája lezuhan egy ismeretlen sziget közelében. A tengerből Diana (Gal Gadot), egy csodálatos amazon menti ki, aki amúgy a szigeten él. Steve figyelmezteti a szépséges hercegnőt arra, hogy a háború sajnos rájuk is hatással lesz. Diana úgy dönt, Trevor világába utazik, hogy valamilyen módon megmentse otthonát mindettől.

Korhatár: 12+
Stílus: akció, kaland, fantasy
Nemzet: amerikai
Hossz: 141 perc
Rendező: Patty Jenkins

Utóhatás (Aftermath)

2002 júliusában egy Boeing 757-es teherszállító repülőgép lezuhant, miután összeütközött egy másikkal. Roman Melnik (Arnold Schwarzenegger), az építőiparban dolgozó munkás a lányát várta haza Kijevből ezzel a repülőgéppel és a reptéren értesült a szörnyű hírről. A végzetesen hibázó légi irányító, Jake élete összeomlik: házassága is tönkremegy és az életveszélyes fenyegetések miatt más államba kell más néven költöznie. Roman képtelen lesz megnyugvást találni a tragédia után, s a gyász helyét hamarosan a bosszúvágy váltja fel lelkében.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma, thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 92 perc
Rendező: Elliott Lester

A sóher (Radin!)

Francois Gautier (Dany Boon) rendkívül sóher alak. Az okoz neki örömet, ha spórolhat, ha pedig kiadásai támadnak, az rendkívüli módon meg tudja izzasztani. Élete egy nap alatt megváltozik, amikor szerelmes lesz, illetve felfedezi, hogy van egy lánya, akiről eddig nem tudott. Kénytelen hazugságokba bonyolódni, hogy elrejtse alaptermészetét, de a hazudozás igencsak drága dolog…

Korhatár: 12+
Stílus: vígjáték
Nemzet: francia
Hossz: 89 perc
Rendező: Fred Cavayé

Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás (Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul)

A Heffley család útra kel, hogy meglátogassák és megünnepeljék Meemaw-t az ő 90. születésnapja alkalmából. A csodálatos nyaralás némi félreértések miatt káoszba fullad, s olyan katasztrófába torkollik, melyet egyikük sem fog soha elfelejteni.

Korhatár: 6+
Stílus: vígjáték, családi
Nemzet: amerikai
Hossz: 90 perc
Rendező: David Bowers

Egy német sors (A German Life)

Bár Brunhilde Pomsel mindig mellékszereplőként definiálta magát, akit egyáltalán nem érdekel a politika, mégis ő az egyetlen ma élő személy, aki közel állt a világtörténelem egyik legnagyobb bűnözőjéhez. A ma 105 éves Pomsel gyors-és gépíró titkárnőként dolgozott Joseph Goebbels náci propagandaminiszter alatt.

Korhatár: 12+
Stílus: dokumentum
Nemzet: osztrák
Hossz: 107 perc
Rendező: Christian Krönes, Olaf Müller

Élesítve (Unlocked)

A történet középpontjában egy CIA-ügynöknő áll. Ezúttal egy nagyon veszélyes londoni küldetésre indul, hogy az időt húzva megállíthassa azokat a terroristákat, akik biológiai támadásra készülnek, megölve ezzel mindenkit a nagyvárosban.

Korhatár: 16+
Stílus: akció, thriller
Nemzet: brit
Hossz: 98 perc
Rendező: Michael Apted

A magas ősz férfi társat keres (Un profil pour deux)

Pierre özvegy és nyugdíjas, aki nem igazán nyugodhat otthon sem. A lánya által felbérelt fiatal férfi, Alex ad neki leckéket a számítógépes alapokról. Az internetnek köszönhetően Pierre egy társkereső oldalon megismer egy gyönyörű fiatal nőt, aki Flora63 néven regisztrált. Pierre fülig szerelmes lesz a nőbe, így szívesen találkozna vele. Igen ám, de annak idején Alex olyan képet töltött fel Pierre adatlapjára, ami nem is őt ábrázolja, így a nőben hamis kép alakulhatott ki a férfiról.

Korhatár: 16+
Stílus: romantikus, vígjáték
Nemzet: belga, német, francia
Hossz: 100 perc
Rendező: Stéphane Robelin

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)
(Heti mozibemutatók: címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · ·