FILMEZZUNK.HU
TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni júliusban!

TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni júliusban!

10357

8 film, amit nem érdemes kihagyni júliusban

Nagyon erős hónapon vagyunk túl, de legalább ilyen izmos júliusra számítunk. Pókarc újra különálló filmet kap, Amerikához képest pár hét csúszással, de mi is megkapjuk a Baywatch-t, A majmok bolygója elérkezik a végső csatához, a zseniális Christopher Nolan ezúttal egy II. világháborús filmmel próbálkozik, míg Luc Besson egy látványorgiával próbálja az embereket a mozikba csalogatni. Íme nyolc film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy te melyik produkciót várod leginkább júliusban!

8. Kipörgetve (Overdrive)

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak.  Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy váratlan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt. A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.

Magyar mozibemutató: 2017. július 6.
Rendező: Antonio Negret
Stílus: akció, thriller

7. Totál gáz (Á fond)

Egy család kiegészülve nagyapjukkal vakációra indul, azonban nem sokkal később kénytelenek rádöbbeni, hogy új autójuk elektronikája felmondta a szolgálatot, ezért képtelenek lassítani. Vajon sikerül megoldást találniuk?

Magyar mozibemutató: 2017. július 27.
Rendező: Nicolas Benamou
Stílus: vígjáték

6. Baywatch (Baywatch)

A nagy sikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízi mentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.

Magyar mozibemutató: 2017. július 13.
Rendező: Seth Gordon
Stílus: vígjáték, akció

5. Atomszőke (Atomic Blonde)

Lorraine Broughtont (Charlize Theron), a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkos ügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát. A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel, David Percivallal (James McAvoy), akinek segítségével a profi informátornő egyre magabiztosabban veti bele magát a berlini titkosszolgálatok halálosan veszélyes útvesztőjébe. Ám közben egyikük sem tudja, kiben bízhat meg, és kinek is dolgozik valójában…

Kiskorúaknak nem ajánljuk az előzetes megnézését sem!

Magyar mozibemutató: 2017. július 27.
Rendező: David Leitch
Stílus: akció, thriller

4. A majmok bolygója: Háború (War for the Planet of the Apes)

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál… amíg bír. És készülődik. A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuper intelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani. Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

Magyar mozibemutató: 2017. július 13.
Rendező: Matt Reeves
Stílus: akció, sci-fi, dráma, kaland

3. Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets)

A 28. században Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) különleges ügynökök az emberi területek rendfenntartásával vannak megbízva. A védelmi miniszter a kis csapatot egy új küldetésre indítja Alpha városába – amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal, akik az évszázadok során egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Azonban Alpha központjában egy rejtélyes sötét erő fenyegeti az ezer bolygó városának békességét, így Valerian és Laureline versenyt fut az idővel, hogy megmentsék nemcsak Alphát, hanem az egész világegyetemet is.

Magyar mozibemutató: 2017. július 20.
Rendező: Luc Besson
Stílus: akció, sci-fi, kaland

2. Dunkirk (Dunkirk)

A film belga, brit és francia szövetségi katonák csodálatos kimenekítésének történetét meséli el, akiket a francia Dunkirk városának partjainál és kikötőjében körbezárt és elvágott a külvilágtól a német hadsereg, ám 1940. május 27. és június 4. között, a franciaországi ütközet során sikerült őket az ellenség szorítása alól kiszabadítani.

Magyar mozibemutató: 2017. július 20.
Rendező: Christopher Nolan
Stílus: akció, háborús, történelmi, dráma

1. Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming)

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni.  Eddig legalábbis senkinek sem sikerült. De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

Magyar mozibemutató: 2017. július 6.
Rendező: Jon Watts
Stílus: akció, kaland, sci-fi

Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy te melyik produkciót várod leginkább júliusban!

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · · ·