FILMEZZUNK.HU
9 kihagyhatatlan szuperhősfilm 2018-ban

9 kihagyhatatlan szuperhősfilm 2018-ban

10027

Szuperhősfilmek 2018-ban

Jó eséllyel az év legnagyobbat szóló szuperhősfilmje az Infinity War lesz, ami a Marvel Studios 10 éve tartó univerzumépítésének csúcspontja lehet, melyben több tucat hős jön össze azért, hogy megmérkőzzön Thanosszal. 2018-ban visszatér a nagyszájú álarcos manus, Deadpool is, és jövőre sem hagynak minket Pókember-film nélkül, bár ez minden eddiginél másabb lesz. Lássuk hát 2018 kilenc nagy képregényfilmjét – bemutatásuk sorrendjében!

1. Fekete Párduc (Black Panther, 2018)

Wakanda királyának halála után fia,  T’Challa visszatér az elszigetelt, azonban technológiailag igen  fejlett afrikai hazájába, hogy elfoglalja méltó helyét a trónon. Azonban amikor feltűnik egy régi ellenfél, nem csupán Wakanda, de az egész bolygó sorsa veszélybe kerül.

Magyar bemutató: 2018. február 15.

2. X-Men: The New Mutants (2018)

Az első X-Men képregény-spinoff alapján készül ez a young adult-jellegű film, amely elvileg egy új trilógia első darabja lesz. A történetről egyelőre nem sokat tudni, csak azt, hogy Charles Xavier különleges iskolájának növendékei körül forog majd, tehát – meglepetés! – ifjú mutánsok körül.

Amerikai bemutató: 2018. április 13.

X-Men: The New Mutants (2018)

3. Bosszúállók 3 (Avengers: Infinity War, 2018)

Hőseink legyőztök Lokit és Ultront, közben a csapat is bővült. Azt gondolná az ember, akik ennyi mindenen mentek keresztül,összetartanak a végsőkig. Csakhopgy nézeteltéréseik miatt a Bosszúállók két csapatra bomlottak. A polgárháború után Thanos meg akarja szerezni a végtelen köveket. Így főhőseinknek újra össze kell fogniuk, hogy elkezdődjön a végtelen háború, ami az eddigi csatáknál is nehezebb lesz. A harchoz a Galaxis őrzői is csatlakoznak. De vajon elég lesz, hogy megállítsák a közelgő fenyegetést?

Magyar bemutató: 2018. április 26.

4. Deadpool 2 (2018)

Miután az első rész gigantikus sikert aratott, nem volt kérdés, hogy a Deadpoolt folytatni kell, és miután annak a végén a címszereplő arról dumált, hogy a következő részben ki játssza Cable-t, az sem volt kérdéses, hogy Cable-nek szerepelnie kell a folytatásban. És hogy a folytatás miről szól majd, az ezek után édes mindegy, úgyis a két, homlokegyenest különböző figura adok-kapokján lesz a lényeg. És mivel Cable-et Josh Brolin játssza, így nagyon szúrós beszólásokra számítunk.

Amerikai bemutató: június 1.

5. A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp, 2018)

Mivel a Marvel nem volt biztos A Hangya sikerében, így a folytatást eredetileg nem tervezte be a mozis univerzumának harmadik felvonásába. Amikor 2015. október 8-án bejelentették, hogy elkészül a második rész, módosítaniuk kellett több tervezett filmjük premierdátumán. Ez az első olyan Marvel-film, melynek a címében egy női szereplő nevét is feltüntetik. Darázs ugyanis Hank Pym, vagyis az eredeti Hangya lánya, aki a magára öltve a ruhát (melyet A Hangya végén egy pillanatra már láthattunk) anyja nyomdokaiba lép.

Amerikai bemutató: 2018. július 6.

A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp, 2018)

6. Venom (2018)

Néhány hete bombaként robbant a hír, hogy Tom Hardy ölti magára az űrből jött parazita, Venom szurkos bőrét, méghozzá egy (remélhetőleg) felnőtteknek szóló, horrorisztikus thrillerben, amely nem a Tom Holland-féle Pókember-univerzumban játszódik, hanem a dolgok jelenlegi állása szerint egy teljesen önálló film lesz.

Amerikai bemutató: 2018. október 5.

Venom (2018)

7. X-Men: Dark Phoenix (2018)

Az Apokalipszis kritikai bukása és visszafogott eredményei után a Fox – nagyon helyesen! – egy fókuszáltabb folytatással jelentkezik, amely Jean Grey (Turner) karakterének beteljesedésére helyezi a hangsúlyt. Mint tudjuk, a 40 évvel ezelőtt született Sötét Főnix-szál az egyik legerősebb az X-Men univerzumban, mint ahogy azt is tudjuk, hogy a Foxnak egyszer már beletörött a bicskája…

Amerikai bemutató: 2018. november 2.

X-Men: Dark Phoenix (2018)

8. Aquaman (2018)

A film Geoff Johns 2011-es Aquaman című képregénye alapján készült. Az Aquaman forgatása 2017. május 4-én kezdődött meg. A forgatás Queenslandben, az ausztrál tengerparton zajlott, ráadásul a filmesek egy óriási stúdiókomplexum, a Village Roadshow Studios mind a kilenc műtermét kibérelték: az egyik közülük a legnagyobb a déli féltekén. A stáb azért rövid időre Új-Fundlandra, Szicíliába és Tunéziába is ellátogatott.

Amerikai bemutató: 2018. december 21.

Dolph Lundgren az Aquaman-ben

9. Pókember: Az animációs film (Untitled Animated Spider-Man Project, 2018)

Phil Lord és Chris Miller tollából érkezik ez a feltételezhetően poénra vett animációs Pókember-film, melyben a hálószövő bőrébe ezúttal Miles Morales, a brooklyni fekete fiú bújik (hangját pedig Shameik Moore szolgáltatja). A projekt minden jelenleg futó Pókember-filmtől független lesz.

Amerikai bemutató: 2018. december 21.

Pókember: Az animációs film (Untitled Animated Spider-Man Project, 2018)

(Forrás: hu.ign.com és Mafab)

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·