FILMEZZUNK.HU

Befutott az eddigi legkirályabb előzetese a Goon 2. részének

3905

Goon 2: Last of the Enforcers (2017) – Előzetes

Megleshetjük a Goon: Last of the Enforcers címmel ellátott folytatásnak a legújabb előzetesét. A mozikban 2012-ben bemutatott igaz történeten alapuló film nem anyagilag lett túl nagy siker világviszonylatban. Magyarországra is csak lakossági forgalmazásban, illetve tévében jutott el. De annak ellenére, hogy világszerte csak 6,5 millió dollár folyt be, viszonylag jó reakciókat váltott ki a nézőkből.

Goon 2: Last of the Enforcers (2017) - Előzetes

Doug a rengeteg sérülést követően úgy dönt, hogy távozik a jégről és szögre akasztja a hokiütőt. Ám amikor a Highlanders csapatnak játékosokra van szüksége mégsem tud ellenállni a kísértésnek és csatlakozik hozzájuk.

A Goon: Last of The Enforcers mozis premierjére március 17-én fog sor kerülni, de arról egyelőre még nincs információnk, hogy hozzánk is eljut-e a jégkorongos film. Valószínűleg a bemutató utáni összegyűlt sajtóvisszhang után fog kiderülni. A második epizódban Seann William Scott mellett nemcsak Jay Baruchel és Liev Schreiber fog játszani, hanem Elisha Cuthbert, Alison Pill, Wyatt Russell, Marc-André Grondin és T.J. Miller is fel fog tűnni a mozivásznon. Jay Baruchel nem csak szerepelni fog, de a film rendezését is magára vállalta.

(Címlapkép forrása, Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · ·