FILMEZZUNK.HU

Befutott A mogyoró-meló 2 vadonatúj előzetese

5294

A mogyoró-meló 2 (The Nut Job 2, 2017) – Előzetes

2014-ben került a mozikba A mogyoró-meló című animációs mese, ami ugyan nem volt egy világraszóló siker, azonban most itt a folytatás. A második felvonást az a Callan Brunker rendezte, aki legutóbb A Szörny mentőakció-t hozta tető alá 2013-ban. Az első részben is nagy nevek kölcsönözték a hangjukat az állatoknak, ami most sem változik, hiszen olyan sztárok lesznek hallhatók az eredeti változatban, mint Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph vagy éppen Jeff Dunham.

A mogyoró-meló 2 (The Nut Job 2) - 2017. május 19.

A mogyoró-meló 2 története szerint Grimbusz ezúttal megpróbálja megakadályozni, hogy Oakton gonosz polgármestere letarolja a parkot, amelynek helyére egy veszélyes szórakoztatóközpontot akar felhúzni. Össze kell fognia az állatkáknak, le kell gyűrniük a város vezérét és vissza kell szerezniük a parkot. (filmdroid.hu)

Érdekességek:
  • Johnny karakterét az első részben Joe Pingue szinkronizálta. A folytatásban Sebastian Maniscalco vette át a karaktert.
  • A mogyoró-meló 2 premierje eredetileg 2016. január 15-én lett volna, azonban különböző okok miatt a bemutatót végül 2017. májusára halasztották.
  • A mogyorós mese Will Arnett második animációs filmje 2017-ben. A másik a Lego Batman volt.
  • Ez Maya Rudolph első folytatásos animációs filmje.

Magyar mozibemutató: 2017. augusztus 17.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · ·