FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.07.27-től) – Charlize Theron dühbe gurul!

Heti mozibemutatók (2017.07.27-től) – Charlize Theron dühbe gurul!

6204

Heti mozibemutatók – 2017. július 27-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Charlize Theron jön egy keménykedős filmmel, illetve érkezik egy kicsiket megcélzó francia animációs mese is. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Atomszőke (Atomic Blonde)

Lorraine Broughtont (Charlize Theron), a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkosügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát. A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel, David Percivallal (James MacAvoy), akinek segítségével a profi informátornő egyre magabiztosabban veti bele magát a berlini titkosszolgálatok halálosan veszélyes útvesztőjébe. Ám közben egyikük sem tudja, kiben bízhat meg, és kinek is dolgozik valójában…

Az előzetes megnézését 18 éven aluliak számára nem ajánljuk!

Korhatár: 18+
Stílus: akció, thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 115 perc
Rendező: David Leitch

Dzsungel-mentőakció (Les As de la Jungle)

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is. (Big Bang Media)

Korhatár: 6+
Stílus: családi, animációs
Nemzet: francia
Rendező: David Alaux

Bréking: Megérkezett Az Igazság Ligája legújabb előzetese!

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · ·