FILMEZZUNK.HU

Itt a Megtorlás magyar feliratos előzetese

4355

Megtorlás (Brimstone, 2017) – Előzetes

Megérkezett a Megtorlás magyar feliratos előzetese, melynek főszereplője Guy Pearce egy olyan papot alakít, aki bárányt játszik, ám legbelül egy farkas lakozik benne. Pearce-n kívül Mia Wasikowska és Robert Pattinson lehettek volna eredetileg a főszereplők a westernben, ám egyedül csak Pearce tartott ki. Wasikowska kimerültségre hivatkozva mondta vissza a felkérést, a színésznőt Dakota Fanning (Az álmodó, A tűzben edzett férfi) váltotta. Pattinsonnak más elfoglaltsága akadt, helyére Kit Harington (A trónok harca) érkezett.

Brimstone (2017) előzetes - Guy Pearce a báránybőrbe bújt farkas

A Megtorlás története szerint A csupaszív Liz attól a pillanattól kezdve, hogy az új Tiszteletes a pulpitusra lép, tudja, hogy ő és a családja rendkívül nagy veszélybe került. A nő azonban igazi túlélő, s ehhez a képességéhez megdöbbentő bátorság társul, s bármire hajlandó azért, hogy ő és a lánya jobb életet élhessen. (filmkatalogus.hu)

Martin Koolhoven, a Téli háború (Oorlogswinter) rendezője készítette a filmet. A direktor 7 éve már, hogy próbálja összehozni a produkciót. A forgatás kezdete előtt úgy tűnt, hogy mégsem lesz meg a szükséges költségvetés, emiatt kórházba került szívroham gyanújával, viszont kiderült, hogy „csak” pánikrohama volt.

A produkciót idén bemutatták már három neves filmfesztiválon is. A Megtorlás november 16-tól látható a hazai mozikban.

Magyar mozibemutató: 2017. november 16.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · ·