FILMEZZUNK.HU

Baromi ütős lett a Kingsman 2 vadonatúj előzetese

7266

Kingsman: Az aranykör (Kingsman: The Golden Circle, 2017) – Előzetes

Ha eddig nem vártuk volna Matthew Vaughn első folytatás rendezését, akkor az új, iszonyat pörgős előzetes tuti berántana minket. Mielőtt kijött volna az első rész, a Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service), Mark Millar és Matthew Vaughn megemlítették, ha a film sikeres lesz, esélyes, hogy megcsinálják a folytatást. Eléggé tetszetős számokat produkált, a Fox áprilisban hivatalosan bejelentette, hogy hozzálátnak a következő részhez. Úgy tűnt, hogy Vaughnnak és Taron Egertonnak is akad más elfoglaltsága, így a forgatás tolódni fog, de sikerült megoldani a problémát.

Kingsman: Az aranykör (Kingsman: The Golden Circle, 2017) - Előzetes

Julianne Moore vállalta be Poppy, a zseniális bűnöző megformálását, aki a titkos Új Világrend társaságnak a tagja, őt Vinnie Jones fogja védelmezni. Halle Berry szerződött le a CIA egyik fejese szerepére. Channing Tatum, Jeff BridgesPedro Pascal és Elton John is részese az akció-vígjátéknak. Illetve számíthatunk Colin Firth, visszatérésére.

Egerton, Mark Strong és Sophie Cookson az Államokba utazik, miután főhadiszállásukat megsemmisíti Poppy. Itt a Kingsman amerikai társszervezetének segítségével számolnának le az új ellenféllel.

Magyar mozibemutató: 2017. október 5.

(Cikk forrása: filmdroid.hu)

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·