FILMEZZUNK.HU

Iszonyú vagány lett a Marshall vadonatúj előzetese

2496

Marshall (2017) – Előzetes

Chadwick Boseman alakítja Thurgood Marshall legendás jogászt és polgárjogi harcost. Ez lesz Boseman harmadik életrajzi filmje. A színészt korábban James Brown és Jackie Robinson szerepében is láthattuk. A film jóval azelőtt játszódik, hogy kinevezték volna a Legfelsőbb Bíróság tagjai közé. A II. világháború elején a csődközeli NAACP (színesbőrűek érdekvédelmét ellátó szervezet) a konzervatív Connecticutba küldi Marshallt. Feladata, hogy egy fekete sofőrt védjen, akit munkáltatója szexuális zaklatással és gyilkossági kísérlettel vádol. Nem könnyű a dolga, mivel a szegregációs bíróságon szinte szóhoz sem tud jutni, így a segítségét kéri Samuel Friedman zsidó ügyvédnek.

Marshall (2017) - Előzetes

Az alkotás valós eseményeket dolgoz fel. A cselekménye az Egyesült Államok első afroamerikai bírójának (Legfelsőbb bíróság) karrierjére, annak kezdeteire fókuszál. Josh Gad lesz Marshall társa, Kate Hudson, Dan Stevens, James Cromwell, Reginald Hudlin és Sterling K. Brown részese a drámának. Paula Wagner vezényelhette le a produkciót. Amerikában október 13-án mutatják be.

A film forgatása 2015. december közepén kezdődött meg Los Angelesben, majd Buffalóban folytatódott 2016 tavaszától. A bemutató 2017. október 13-án esedékes az Egyesült Államokban.

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · ·