FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a Rossz anyák 2 legújabb előzetese

3420

Rossz anyák karácsonya (A Bad Mom’s Christmas, 2017) – Előzetes

A túlstresszelt anyák visszatérnek! A bevállalós trió, úgy mint Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn ismét szembe megy az árral, és tesznek magasról a karácsonyi hagyományokra. A fergeteges vígjáték folytatásában az anyukák anyukái is megjelennek a színen, akiket olyan fantasztikus komikák alakítanak, mint Susan Sarandon, Christine Baranski és Cherly Hines.

A Rossz anyák karácsonya (A Bad Moms Christmas) igazságot szolgáltat az év végi ünnepi időszak keveset emlegetett hőseinek, az anyáknak. Tavaly a Rossz anyák (Bad Moms) a 20 milliós költségek mellett fel tudott mutatni egy közel 184 milliós moziban elért bevételt. A folytatást még decemberben bejelentették, de gyorsan kiderült, hogy nem is kell rá sokat várni, mivel hipp-hopp összerántják a második felvonást. Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn visszatér, Susan Saranondt, Cherly Hinest, Christine Baranskit és Jay Hernandezt tudták gyorsan leszerződtetni. Scott Moore és Jon Lucas májusban látott hozzá a forgatáshoz.

A Bad Mom’s Christmas (2017) - Előzetes

Szóval a következő részben az előző filmben megismert anyatrió továbbra is próbálja egyben tartani a dolgokat: vagyis a háztartást. Kicsit túlhajszoltak és fáradtak, ráadásul a helyzetet tetézi, hogy közeleg a karácsony, ami még keményebb, mint az átlagos napok. És ha ez még nem lenne elég, megjelennek az anyukáik is, akiket szintén le kell kötni valamivel.

(Forrás: Filmdroid)

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · ·