FILMEZZUNK.HU

Magyarul is hátborzongató a Hóember vadonatúj előzetese

5976

Hóember (The Snowman, 2017) – Előzetes

Hóembertől így még soha nem féltünk. Michael Fassbender és Rebecca Ferguson sorozatgyilkos után nyomoz a Hóember (The Snowman) új előzetesében. Itthon is ismertek Jo Nesbø regényei, Harry Hole nyomozó eredményeivel a magyar közönség is megismerkedhetett. A szerző eddig 11 könyvet írt a detektívvel a főszerepben. Ezek közül a 2007-ben kiadott Hóemberre (The Snowman) esett a Working Title választása, először ezt a krimit viszik vászonra. 2013-ban Martin Scorsese foghatta kezében a gyeplőt, azonban 2014-ben Tomas Alfredson került a helyére. 2015 szeptemberében Michael Fassbender személyében megtalálták a főszereplőt, Rebecca Ferguson vállalta Katrine Bratt megformálását, Chloe Sevigny, Charlotte Gainsbourg, Val Kilmer, James D’Arcy, Toby Jones és J.K. Simmons is fellépdelt a fedélzetre.

Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba. Egy éles elméjű újonc segítségével Harrynek több évtizedes régi ügyeket kell összekötnie ezzel a brutális új üggyel, ha túl akar járni a felfoghatatlanul gonosz gyilkos eszén a következő hóesés előtt. (UIP-Duna Film)

A forgatás 2016 januárjában indult meg Norvégiában, ezáltal a skandináv vidék hangulatát vissza tudják adni. Magyarországon október 12-én mutatják be.

Hóember (The Snowman, 2017) - Előzetes

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·