FILMEZZUNK.HU

Szívmelengető lesz Robert Redford és Jane Fonda új romantikus filmje – Előzetes!

4059

Our Souls at Night (2017) – Előzetes

Vadonatúj előzetest kapott az Our Souls at Night, melyben a színészlegendák két egymásba szerető szomszédot alakítanak. Robert Redford és Jane Fonda immáron negyedik alkalommal szerepelnek közös filmben, most épp a Netflix által gyártott Our Souls at Nightban, amelynek premierjét szeptember 1-jén a Velencei Film Fesztiválon tartják, de szeptember 29-én a nagyközönség is csekkolhatja.

Egy márciusi interjúban a színésznő bevallotta, hogy minden közös munkájuk alatt szerelmes lett Redfordba. Bár most már jobban kezeli ezeket a helyzeteket, azért vannak még csapdák a forgatásban. „Az a gond a közös munkával Bobbal, hogy belenézek a szemébe… és elveszek bennük, és még a szövegemet is elfelejtem. Úristen, milyen jóképű” – mondta Ellen DeGeneresnek.

Our Souls at Night (2017) - Előzetes

A történet szerint Jane Fonda és Robert Redford egy párt alakítanak a filmben, akik az életszakaszuk egy késői pontján váratlanul találnak rá a szerelemre. Kent Haruf regénye nyomán Scott Neustadter és Michael H. Weber adaptálták a forgatókönyvet, amelyből Ritesh Batra rendezett filmet. További szereplők: Bruce Dern, Judy Greer, Matthias Schoenaerts, Iain Armitage.

(Forrás: Filmnews és HVG)


Article Tags: · · · · · · · ·