FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.09.14-től) – Újabb filmözön várható!

Heti mozibemutatók (2017.09.21-től) – Újabb filmözön várható!

6301

Heti mozibemutatók – 2017. szeptember 21-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! A múlt heti nagyon erős hét után most újfent rákapcsoltak a forgalmazók. Néhányan 47 méter mélyre ereszkednek, hogy farkasszemet nézzenek a cápákkal, Judi Dench Viktória királynő szerepében brillírozhat, a legók ezúttal nindzsákként térnek vissza a mozivásznakra, a magyarok két filmmel is a nézők kegyeibe szeretnének férkőzni, de érkezik még egy német vígjáték és egy svéd krimi is. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

47 méter mélyen (47 Meters Down)

Két lánytestvér Mexikóban nyaral, ahol a tengerpart és az éjszakai élet segítik a könnyed kikapcsolódásukat. A lányok egy nap extrém cápanézésre indulnak, s a kirándulás során egy rácsos ketrecben merülnek le az óceán mélyére, hogy közvetlen közelről is láthassák a gyilkos ragadozókat. A biztonsági ketrecet tartó kábel azonban váratlanul elszakad, s 47 méter mélybe süllyed. A lányoknak alig egy órányi oxigénje marad a palackjukban, s ha mindez nem lenne elég, hemzsegnek körülöttük a vérszomjas cápák is. Halálos versenyfutás kezdődik az idővel az életükért.

Korhatár: 16+
Stílus: thriller, kaland, horror
Nemzet: brit
Hossz: 89 perc
Rendező: Johannes Roberts

Viktória királynő és Abdul (Victoria and Abdul)

Az Oscar-díjas Judy Dench új filmje különleges igaz történet egy szokatlan barátságról Viktória királynő jelentős uralkodásának kései éveiből. Abdul Karim, a fiatal tisztviselő Indiából Angliába utazik, hogy részt vegyen a királynő Arany Jubileumán, és meglepve tapasztalja, hogy maga a királynő veszi pártfogásába.

Korhatár: 12+
Stílus: történelmi, életrajzi, dráma
Nemzet: amerikai, brit
Hossz: 112 perc
Rendező: Stephen Frears

A Lego Ninjago: Film (The Lego Ninjago Movie)

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.

Korhatár: 6+
Stílus: animációs, akció, kaland
Nemzet: amerikai, dán
Rendező: Soundara RajaPaul FisherBob Logan

Ultra (Ultra)

Az Ultra egyszerre vezet el a fizikai teljesítőképesség határára és az emberi lélek mélyére. Simonyi Balázs és forgatócsoportja öt versenyző küzdelmét mutatja be a legendás Spartathlon futóversenyen – a filmnek pedig igazi különlegessége, hogy a rendező is többszörös teljesítő, az öt szereplő közül az egyik maga az alkotó.

Korhatár: 12+
Stílus: sport, dokumentum
Nemzet: magyar, német, francia, görög
Hossz: 85 perc
Rendező: Simonyi Balázs

Hetedik alabárdos

Egy sokáig mellőzött színész végre áttörést ér el karrierjében, ám ez nem csupán sikert rejt magában, hanem felelősségvállalást is.

Korhatár: 12+
Stílus: vígjáték
Nemzet: magyar
Hossz: 90 perc
Rendező: Vékes Csaba

Isten hozott Németországban (Willkommen bei den Hartmanns)

Egy jómódú müncheni család befogad egy menekültek. A nigériai Diallo csakhamar barátokra tesz szert a család tagjai között, azonban a barátságuk megpróbáltatások elé kerül, amikor szembe kell nézniük a rasszizmussal, a bürökráciával és a terrorgyanúval.

Korhatár: 12+
Stílus: vígjáték, dráma
Nemzet: német
Hossz: 90 perc
Rendező: Simon Verhoeven

A kairói eset (The Nile Hilton Incident)

A film az egyiptomi felkelés idején játszódik, és azokba a történésekbe nyújt betekintést, amik a színfalak mögött játszódtak. Egy rendőrtiszt egy nő meggyilkolásának ügyében nyomoz. Ami elsőre csupán egy prostituált meggyilklásának tűnik, valójában egy sokkal komolyabb bűntény, amiben Egyiptom elitjei is érintettek.

Korhatár: 12+
Stílus: krimi
Nemzet: svéd, dán, német, francia
Hossz: 106 perc
Rendező: Simon Verhoeven

(Történetek forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · ·