FILMEZZUNK.HU

Irgalmatlanul pusztító az Űrvihar legújabb előzetese

10450

Űrvihar (Geostorm, 2017) – Előzetes

Megvan az év katasztrófafilmje? Új előzetest kapott az Űrvihar. Dean Devlin leginkább Roland Emmerich (A függetlenség napja) szárnysegédjeként ismert, de akadnak saját munkái is. Paul Guyottal közösen készítették A titkok könyvtára (The Librarians) és a Lépéselőnyben (Leverage) sorozatokat. Vele írták meg az Űrvihar (Geostorm) című katasztrófafilmet, majd Devlin a rendezői feladatokat is bevállalta.

Geostorm (2017) - Előzetes

A színészi stábban olyan nevek kaptak helyet, mint Gerard Butler, Abbie CornishJim Sturgess, Robert Michael Sheehan vagy éppen Ed Harris. A bemutatás dátuma régóta húzódik, ugyanis a forgatás 2014 októberében vette kezdetét és 2015 februárjában ért véget. 2016 márciusában szerették volna először bemutatni, ám a tesztközönség rossz véleménye miatt pótforgatást rendeltek el, ami Jerry Bruckheimer felügyelete alatt zajlott és Devlin helyett Danny Cannon dirigálhatott. 2017 januárjára tolták a premiert, majd toltak rajta még egy kicsit, egészen 2017 október 20-ig.

Az Űrvihar története szerint a jövőben járunk, ahol a technológia segítségével az emberiség képes szabályozni az időjárást. Butler karaktere ért ehhez a szatellithez és amikor meghibásodás lép fel kénytelen együtt dolgozni elhidegült testvérével, hogy megakadályozzák a totális katasztrófát. Ki kell mennie az űrbe, de közben kiderül, hogy az elnök ellen merényletet terveznek. (filmdroid.hu)

Amerikai mozibemutató: 2017. október 20.

(Címlapkép forrása; Cikk forrása)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · ·