FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – 2017. október 5-től

Érkezik a Szárnyas fejvadász 2! – Heti mozibemutatók (2017.10.05-től)

5980

Heti mozibemutatók – 2017. október 5-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! A múlt heti nagyon erős hét után most újfent rákapcsoltak a forgalmazók. Ryan Gosling és Harrison Ford főszereplésével érkezik a Szárnyas fejvadász folytatása, kapunk egy legendás teniszmeccset, jön egy kritikailag ajnározott svéd dráma, a franciák egy romantikus-thrillerrel próbálkoznak, de még egy brit koncertfilmet is kapunk. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049)

Minden idők talán legnagyobb legendájú sci-fi/akciófilmje jó kezekben van: a producer az első rész rendezője, Ridley Scott, a rendező pedig az utóbbi évek legnagyobb meglepetéseit készítő kanadai Denis Villeneuve. Már maga a sztárszereposztás is fantasztikus filmmé teszi az új Szárnyas fejvadász 2049-t: minden esély megvan rá, hogy a Budapesten forgatott, szemkápráztatóan látványos és mindvégig különösen izgalmas rész felnő az elsőhöz, és maga is legendává válik.

Korhatár: 12+
Stílus: sci-fi, thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 163 perc
Rendező: Denis Villeneuve

Borg/McEnroe (Borg/McEnroe)

A Borg/McEnroe izgalmas történet a siker áráról. Arról, hogyan válik a világ két legjobb teniszjátékosa saját karrierje foglyává már a húszas évei elején. Történet két sportolóról, akiket az elüzletiesedett teniszipar egymással hadakozó képregényfigurákká próbált silányítani: a Jégember a Szuperkölyök ellen. Történet két vetélytársról, akik az 1980-as wimbledoni bajnokság során arra kénytelenek ráébredni, hogy saját magukon kívül csupán egyetlen ember érti, min mennek keresztül: a legádázabb ellenfelük.

Korhatár: 12+
Stílus: sport, dráma
Nemzet: svéd, dán
Hossz: 107 perc
Rendező: Janus Metz Pedersen

A négyzet (The Square)

A történet olyan társadalmi és emberi kérdéseket feszeget, mint a közösségtudat vagy a morális érzékenység.

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték, dráma
Nemzet: svéd, német, dán, francia
Hossz: 142 perc
Rendező: Ruben Östlund

Dupla szerető (L’amant double)

A francia film fenegyerekének új, Dupla szerető című thrillerében egy fiatal lány beleszeret terapeutájába, de amikor néhány hónappal később hozzáköltözik, a nő a férfinak egy olyan személyiségét ismeri meg, amely addig rejtve volt előtte.

Korhatár: 16+
Stílus: romantikus, thriller, dráma
Nemzet: francia, belga
Hossz: 107 perc
Rendező: Francois Ozon

Hans Zimmer: Live on Tour (Hans Zimmer: Live on Tour)

Hans Zimmer, a legendás zeneszerző több tucat nagyszabású film zenéjét komponálta meg. Világ körüli turnéja során felejthetetlen koncertet adott Prágában, amelyen ezrek halgathatták hogyan csendül fel a Sötét lovag vagy a Karib tenger kalózai főcímdala.

Korhatár: 12+
Stílus: koncert
Nemzet: brit
Hossz: 150 perc
Rendező: Tim Van Someren

(Történetek forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · · ·